פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים חבר'ה שאלה שמציקה לכולם אצלי בב"ס.בחיי היום יום, האם יש דבר כזה טלפתיה? אוו שבתוכנית אורי גלר זה אמיתי כל מה שהוא עושה?ויקיפדייה לא מצאתי תשובהhttp://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%94אלי אתם יכולים לעזור לי בזה?
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר אני בן 16 ואתם מנסיםלשחק אותה חכמים ראש קטןלמה כל הדיבורי סתם האלהפשוט תענו על מה ששאלומקווה שלא כולם כמו שתי הדבילים האלה..
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר אתם המבוגרים אתםחושבים שרק אתם צודקיםנו אז ילד בן 16 שאל האם ישדבר כזה אתה חייב ללעוגלו פשוט תענה כמו בן אדםאני לא מבין אותך יאו מה הקטע? ???
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים כי גם אני בן 16...לא ידוע אם קיים דבר בשם "נשמה"לא ידוע אם קיים דבר בשם "טלפתיה"מובן?
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר אז שואלים האם יש משהו לא ידוע?אתה לא יכול לדעת האם זה לא ידוע!אתה לא קובע האם זה לא ידוע!
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים תגיד, אתהמתאמן בכתיבתהייקו או משהו?מה הקטע עםהמעבר שורה כלשלוש מילים?ויותר לעניין, אין פה קונספרציית "מבוגרים" שמחבאים ממך את סודות היקום. אין הוכחה חותכת לקיומה של טלפתיה, אז כרגע לא ידוע
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר לא אני אני לא מתאמן בכתיבהואני ירד כמה שורות שבלי :-*כל עוד זה לא מפריע לפורום!
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים נתחיל מההתחלה - כל מה שאורי גלר עושה זה אחיזת עיניים.הגרף הזה מתאר יופי את חקר התופעות העל-טבעיות.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים חבר'ה שאלה שמציקה לכולם אצלי בב"ס.בחיי היום יום, האם יש דבר כזה טלפתיה? אוו שבתוכנית אורי גלר זה אמיתי כל מה שהוא עושה?ויקיפדייה לא מצאתי תשובהhttp://he.wikipedia.org/wiki/%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%94אלי אתם יכולים לעזור לי בזה?זה לא ממש שאלה שמתאימה לפורום מדע. וזה שאתה בן 16 לא שייך לעניין. יכולים לענות לך ילדים בני 6 עד 134, זה אינטרנט.השאלה שלך תלויה באמונה, מי שלא מאמין בכוחות "על טבעיים" בד"כ יענה לא, אין כוחות כאלה כי המדע לא הוכיח/מוכיח/יוכיח שהם קיימים.מי שמאמין בכוחות כאלה יענה שיש מצב שטלפתיה עובדת (ואפילו טלקינזיס).לגבי אורי גלר יש דיעות לכאן ולכאן, חלק יאמרו שהוא שרלטן וחלק ישבעו שהוא בעל כוחות.עובדה אחת לא ניתן לקחת ממנו והיא שאת מרבית הונו השיג מחברות שגילה עבורן מרבצים שונים של מחצבים באמצעות כישוריו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.