פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים לא שאני משתמטאני רוצה לדעת (אם עשיתם יותר חשוב לי לדעת מאשר מה עשיתם)תודה
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים בשום מקום כמעט לא מבקשים תעודת יושר, המקומות היחידים שנתקלתי בהם זה באמת חברות אבטחה.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים תעודת יושר זו תעודה של שירות בצהל? או תעודה שצריך להביא מהמשטרה שמוכיחה על עבר פלילי נקי?
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים תעודת יושר זו תעודה של שירות בצהל? או תעודה שצריך להביא מהמשטרה שמוכיחה על עבר פלילי נקי?
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים תודה [פוקט מצטער אם אני נדחף] אבל אני אצטרף לשאלה של פוקט - האם בריאיונות עבודה [כל עבודה באשר היא שניסיתם להתקבל] היה צורך בתעודה המוכיחה שירות בצהל?
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים עבדתי ביצור במפעל גדול וביקשו תעודת יושר, כרגע עובד ביצור בסטארט אפ קטן ולא ביקשו תעודת יושר.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר תעודת יושר זו תעודה של שירות בצהל? או תעודה שצריך להביא מהמשטרה שמוכיחה על עבר פלילי נקי?חחח אני חשבתי כמוך שזה תעודה של הצבא, שניה אני יערוךcleric, במה אתה עובד?
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים נראה לי שדווקא במקומות הגדולים לא מבקשים, פשוט בגלל שזה לא חוקי לדרוש תעודת יושר כתנאי לקבלה לעבודה.והנה גם לינק בנושא.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים כמו שאמרו, זה לא חוקי להתנות שירות צבאי שאין לו קשר לעבודה. אני מכיר מישהי שכתבה בקו"ח שיש לה ת. בגרות למרות שאין לה ולא ביקשו שום הוכחה לכך. כמובן שמדובר בעבודות שאתה יודע שלא תעבוד שם 30 שנה אלא מס' חודשים. בקיצור בעיקרון הם לא מבקשים אפילו הוכחות ואני אומר על סמך הרבה אנשים שאני מכיר שלא נדרשו להוכיח כלום
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים מחבר כמו שאמרו, זה לא חוקי להתנות שירות צבאי שאין לו קשר לעבודה. אני מכיר מישהי שכתבה בקו"ח שיש לה ת. בגרות למרות שאין לה ולא ביקשו שום הוכחה לכך. כמובן שמדובר בעבודות שאתה יודע שלא תעבוד שם 30 שנה אלא מס' חודשים. בקיצור בעיקרון הם לא מבקשים אפילו הוכחות ואני אומר על סמך הרבה אנשים שאני מכיר שלא נדרשו להוכיח כלוםלא משנה לי הוכחות או לא.. אני רק שאלתי אם שואליםתודה על העזרה אחי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.