עבור לתוכן

שאלה: במה אתם עובדים? (איזה מקצוע וחברה) והאם שאלו אותכם אם עשיתם צבא?

Featured Replies

פורסם

לא שאני משתמט

אני רוצה לדעת (אם עשיתם יותר חשוב לי לדעת מאשר מה עשיתם)

תודה

• תגובות 42
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני עובד באבטחה וביקשו ממני תעודת יושר. כמעט בכל מקום מבקשים.

פורסם

בשום מקום כמעט לא מבקשים תעודת יושר, המקומות היחידים שנתקלתי בהם זה באמת חברות אבטחה.

פורסם

מאחותי שעובדת בחברת תרופות גם ביקשו, לא ברור לי למה :nixweiss:

פורסם

תעודת יושר זו תעודה של שירות בצהל? או תעודה שצריך להביא מהמשטרה שמוכיחה על עבר פלילי נקי?

פורסם

תעודה מהמשטרה

פורסם

תעודת יושר זו תעודה של שירות בצהל? או תעודה שצריך להביא מהמשטרה שמוכיחה על עבר פלילי נקי?

פורסם

תודה :xyxthumbs:

[פוקט מצטער אם אני נדחף]

אבל אני אצטרף לשאלה של פוקט - האם בריאיונות עבודה [כל עבודה באשר היא שניסיתם להתקבל] היה צורך בתעודה המוכיחה שירות בצהל?

פורסם

עובד בבאג. ביקשו תעודת יושר.

פורסם

עבדתי ביצור במפעל גדול וביקשו תעודת יושר, כרגע עובד ביצור בסטארט אפ קטן ולא ביקשו תעודת יושר.

פורסם
  • מחבר

חחח אני חשבתי כמוך שזה תעודה של הצבא, שניה אני יערוך

cleric, במה אתה עובד?

פורסם

נראה לי שדווקא במקומות הגדולים לא מבקשים, פשוט בגלל שזה לא חוקי לדרוש תעודת יושר כתנאי לקבלה לעבודה.

והנה גם לינק בנושא.

פורסם

רציני? ??? זה לא חוקי?? אף פעם לא שמעתי על זה.

פורסם

כמו שאמרו, זה לא חוקי להתנות שירות צבאי שאין לו קשר לעבודה. אני מכיר מישהי שכתבה בקו"ח שיש לה ת. בגרות למרות שאין לה ולא ביקשו שום הוכחה לכך. כמובן שמדובר בעבודות שאתה יודע שלא תעבוד שם 30 שנה אלא מס' חודשים. בקיצור בעיקרון הם לא מבקשים אפילו הוכחות ואני אומר על סמך הרבה אנשים שאני מכיר שלא נדרשו להוכיח כלום

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרו, זה לא חוקי להתנות שירות צבאי שאין לו קשר לעבודה. אני מכיר מישהי שכתבה בקו"ח שיש לה ת. בגרות למרות שאין לה ולא ביקשו שום הוכחה לכך. כמובן שמדובר בעבודות שאתה יודע שלא תעבוד שם 30 שנה אלא מס' חודשים. בקיצור בעיקרון הם לא מבקשים אפילו הוכחות ואני אומר על סמך הרבה אנשים שאני מכיר שלא נדרשו להוכיח כלום

לא משנה לי הוכחות או לא.. אני רק שאלתי אם שואלים

תודה על העזרה אחי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים