עבור לתוכן

כיצד ניתן להשיג Axp 2100 בעל סטפינג הAIUHB ?

Featured Replies

פורסם

PCH אומרים שהם לא יכולים למכור לי מעבד בעל סטפינג מסויים !

אבל אני הולך על ה-2100 רק אם אני אצליח להשיג את הסטפינג הזה !!!

So how am I releasing one of those from the bastards stock ?!

****עריכה****

הכותרת לא מתאימה.

עריכה-

אוקיי, לקחתי לתשומת ליבי, שיניתי !

פורסם

אז תגיד להם שאם הם לא מוכרים לך את הסטפינג הספצפי הזה אז תאיים עליהם בקניה מחנות אחרת ...

זה עובד רוב הפעמים ..

פורסם

איזה סיבה יש לחנות לא למכור לו את המעבד הזה?

בסך הכל הם מבצעים מכירה ומרווחים כסף

נ.ב אני קניתי מהם ת'מעבד הזה ללא שום בעיה

פורסם
  • מחבר

ביקשת מהם סטפינג מסויים והם נתנו לך ללא שום בעיה ?

פורסם

לחנות אין שום בעיה לתת לך כל סטפינג שתרצה, אך זאת בתנאי שיש במלאי את הסטפינג המדובר, דבר שתלוי לחלוטין במלאי המגיע מהיבואן. לא ניתן להזמין מעבדים מהיבואן עפ"י סטפינג ספציפי אלא רק עפ"י דגם (מהירות).

אני בטוח שאם היה את הסטפינג הזה, אין שום סיבה לא לתת לך (החנות לא משלמת מחיר שונה עבור סטפינג מסוים).

נ.ב. - אני חושב שהכותרת הזו ממש לא במקום...

פורסם

גם אני ביקשתי מאקסל-נט סטפינג מסויים והם אמרו לי שהם לא יודעים מה יצה אבל לבסוף קיבלתי את הסטפינג הכי טוב בסידרת ה1900+

פורסם

תערוך בבקשה את הכותרת

אתה מוציא שם רע לחברה .

אני קניתי מהם את כל המחשב!

אחריות מצויינת שירות טוב וסאפינג טוב

תהיה בטוח שהםרוצים את טובתך

תערוך את הכותרת!!!!!

פורסם

גם כותרת לא במקום, וגם ת'רד לא במקום.

פורסם

למה לא במקום ?

מדובר ביבואן שלא מוכר מוצר מסויים לאדם מסויים אבל ימכור אותו למשיהוא אחר ואולי במחיר אחר [גבוהה מהרגיל ]

רואים שהבחור מבין ויודע מה שהוא רוצה אז לא מוכרים לו .

פורסם

טוב כבר ביקשו ממך הרבה שנה כותרת היא לא מתאימה ומה מראה כבוד כי קיבלת תשובה מהחנות.

פורסם

למה לא במקום ?

מדובר ביבואן שלא מוכר מוצר מסויים לאדם מסויים אבל ימכור אותו למשיהוא אחר ואולי במחיר אחר [גבוהה מהרגיל ]

רואים שהבחור מבין ויודע מה שהוא רוצה אז לא מוכרים לו .

חצוף בצורה יוצאת מן הכלל מצידך לרמוז רמיזות מטופשות שכאלו! יש לך איזשהו שביב של הוכחה שאיזושהי חנות מכרה מעבדים במחירים שונים מהרגיל? :o

אני מניח שלא ולכן אבקשך לחזור בך מדבריך...

אם לא הבנת בפעם הראשונה, סוג הסטפינג שמגיע לחנות תלוי לחלוטין בסטוק שמגיע מהיבואן. ליבואן לא ממש איכפת ולא ממש מעניין אותו איזה סטפינג מועבר לחנות ולכן הסטפינג הוא עיניין של מזל ותו לא.

די עם תיאוריות הקונספירציה הלא מבוססות הללו - לחנות יש אינטרס מובהק שהלקוח יהיה מרוצה ואם יש באפשרותה לתת סטפינג ספציפי אין לה שום אינטרס לא לעשות זאת.

פורסם
  • מחבר

תערוך בבקשה את הכותרת

אתה מוציא שם רע לחברה .

אני קניתי מהם את כל המחשב!

אחריות מצויינת שירות טוב וסאפינג טוב

תהיה בטוח שהםרוצים את טובתך

תערוך את הכותרת!!!!!

תירגעו כולכם הכתורת היא צינית ! גם אני קניתי מהם דברים ואין לי שום תלונות, chill out...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים