עבור לתוכן

צריך עזרה בgroup policy של server 2003

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני צריך קצת עזרה מכל אלו שמבינים בSERVER ,לצורכי הלימודים שלי אני צריך להגדיר בדומיין הגדרות של שומר מסך(שיפעל אחרי זמן מסויים וידרוש סיסמא וכו').

כמובן שאני מגדיר את זה בGPO אבל אין לי אפשרות להגדיר את זה ברמת computer configuration אלא רק תחת USER

איך אני גורם שזה יחול על כולם???

פורסם

כי זה לא משהו שקשור לcomputer configuration, תחיל את זה על domain users...

פורסם
  • מחבר

אוקי הגדרתי את זה בתור USER עכשיו איך אני גורם לזה לפעול על OU שלם?

פורסם

אוקי הגדרתי את זה בתור USER עכשיו איך אני גורם לזה לפעול על OU שלם?

תעשה לינק לGPO לאותו OU... כמו כן תבדוק על מי הGPO הזה חל בdefualt זה על domain users ככה שתדווא שהוא לא יהיה באותו pool כמו הdefault domain policy. בכלליות אחרי שעשית את הכל אתה יכול להריץ RSOP על יוזר שנמצא באותו OU כדי לבדוק שזה עובד, ועל יוזר שלא נמצא בOU כדי לבדוק שבטעות לא החלת עליו את הpolicy...

פורסם
  • מחבר

ניסיתי וניסיתי אבל לא הצלחתי

אם אתה יכול לשלוח לי איזה לינק לאתר שמסביר את זה או שאתה תסביר לי שוב.

כי משום מה זה לא הלך לי.

פורסם

ניסיתי וניסיתי אבל לא הצלחתי

אם אתה יכול לשלוח לי איזה לינק לאתר שמסביר את זה או שאתה תסביר לי שוב.

כי משום מה זה לא הלך לי.

אוקיי בצורה הכי פשוטה.

gpmc.msc בשרת שלך

מגיע לOU לחיצה ימנית

creat a new group policy object או אם ייצרת אותו ואין לך ירושה אז Link an existing group policy object.

בהתחשב שאתה רוצה להחיל את זה על OU ספציפי בלבד אתה יכול ליצור אותו באותו OU בלבד.

בותך הGPO עצמו, אתה עורך את הערכים שאתה רוצה אם אני זוכר נכון זה בuser config > windows setting > control panel > display.

"בעמוד" הראשי של ההגדרות של אותו GOP יש לך שמה "על איזה מחשבים, משתמשים או קבוצות זה יכול" לא זוכר איך הם רשמו את זה אבל זה השדה הכי תחתון מעל לWMI filters.

אתה בוחר שמה domain users או קבוצה של משתמשי אותו OU אם יצרת אחת.

אחרי שאתה מסיים הכל אתה מריץ RSOP, פעם אחת על משתמש ספציפי באותו OU(בRSOP יש לך אפשרות לבחור משתמש שאיתו תתבצע הבדיקה) ופעם אחת על משתמש שלא נמצא באותו OU. וזה בשביל לבדוק אם הצלחת להחיל את זה בצורה מסודרת, כלומר עובד ועל OU ספציפי בלבד.

אל תשכח שאתה צריך לעשות Logoff/logon למשתמש בקבוצה שמחובר באותו זמן(אם יש אחד כזה אני לא יודע באיזה סביבה אתה מריץ את זה) עד שזה יחול על המשתמשים בפועל.

פורסם
  • מחבר

סבבה הרבה תודה אני אנסה את זה מחר ויתן לך תשובה אם הסתדרתי.

ואני מריץ את זה על מכונה וירטואלית(2 מכונות לצורך העניין,אחד DC ואחד תחנה שמחוברת לדומיין)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים