פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים בא נראה אם באמת הרוב הם סלקום או כמו שאני חושב... אורנג'.. לדעתי סקר מעניין!
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים יש לי עוד חודש בפלאפון ואז אני עובר כנראה לאורנג'... אז הצבעתי לאורנג'...אבל תאמת, יש לי גם מכשירים עם קו של סלקום בבית, 3 נראלי.. לא שמישו משתמש בהם.
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים אני חושב שקשה מאוד להעריך כמה לקוחות הם באמת לקוחות פעילים ויש לקוחות אם כמה סלולריים אם קווים שונים שבטח נחשבים לכמה לקוחות זה כמו להגיד שיש מעל 100% חדירה לסלולריים בארץ ברור שזה לא באמת הגיוני וברור שהרבה סלולריים בלי שימוש והרבה מהם בלי קוו כבר
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים יש לי פלאפון של סלקום,החלפתי אותו 4 פעמים ויש לו את אותה הבעיה כל פעם,אבל עוד זמן מה אני עובר לאורג'.אז הצבעתי לשניהם.
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים אורנג'!!יכול להיות שיש לסלקום יותר לקוחות מאורנג' אבל הם לא מתקרבים לרמה שלהם בשירות!ד"אאני לא יודע מי ספר ואיך הוא הגיע ל3 מליון לקוחות?! ???
פורסם 2008 בפברואר 1617 שנים לי יש סלקום כבר איזה שנתיים שלוש, לאמא שלי פלאפון אבל בקרוב היא עוברת לסלקום ולאבא שלי יש פלאפון מהעבודה של פלאפון.הצבעתי לסלקום ולפלאפון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.