פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים NVIDIA ביזבזה 5 מיליון דולר על הפירסום של קרייסיס ומכיוון שהמשחק הזה פונה רק לשוק ה SUPER-HIGH-END אז היום המנייה של NVIDIA צונחת ביותר מ 10 אחוז!תשכחו מפאטצ'ים חדשים לקרייסיס.עוד גורם לנפילה הזאת הוא הקנייה הבזבזנית של חברה שמייצרת כרטיסי פיזיקה (?).למי שרוצה לראות בעצמו, NASDAQ:NVDA.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים זה לא קשור בגרוש לקרייסיס5 מליון דולר בשביל NV זה דמי כיס, ולא מספיק בשביל להביא לרבע נפילה.הרכישה של Ageia, מצד שני....
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר זה לא קשור בגרוש לקרייסיס5 מליון דולר בשביל NV זה דמי כיס, ולא מספיק בשביל להביא לרבע נפילה.הרכישה של Ageia, מצד שני....ראיתי את הסיבות, הסיבה שהייתה הכי מעניינת הייתה הביזבוז על קרייסיס, בגלל זה פירסמתי את זה פה.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים אותי מעניין איפה ראית את הסיבותצריך לפטר את מי שרשם אותםNV יכולה להרשות לעצמה להוציא 5 מיליון דולר...זה כמו שביל גייטס מרוויח מיליונים בזמן שלוקח לו לנגב את התחת (נקודה למחשבה)
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים ראיתי את הסיבות, הסיבה שהייתה הכי מעניינת הייתה הביזבוז על קרייסיס, בגלל זה פירסמתי את זה פה.אז בגלל שזה הכי עניין אותך אתה מכריז שקרייסיס גרם ל NV נפילה שהובילה לצניחה של 10% במניות?תסלח לי, אבל זה גם מטעה וגם אידיוטי.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר טוב יאללה אני אגיד לכם מה הסיבה..NVIDIA הודיעה שהיא מצפה לרווח של 49 סנט למנייה ומה שיצא בפירסום (עכשיו זאת עונת הדוחות) שהיא הרוויחה רק 42 סנט למנייה.שווי שוק נוכחי - 13 מיליארד.. חתיכת תאגיד. לשם השוואה INTEL שווה 120 מיליארד.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים אל תנסה להשוות בין NVIDIA לINTELזה כמו להשוות את MICROSOFT להפצת לינוקס בתשלום
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים חולק עליך היה יותר נכון להשוות את INTEL ל MS ואת NVIDIA ל OFFICE אם MS לא הייתה מייצרת אותו
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים מחבר באמת לא חושב ש5 מליון יזיקו לNVIDIAתחשוב שוב, המנייה צנחה 15%.נכון שזה לא רק בגלל קרייסיס אבל שהמנייה צונחת 15% זה בהחלט מזיז לה. (מאוד)
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים קרייסיס עזר (ועדיין עוזר) למכור הרבה מאוד כרטיסי HI-END שבלעדיו הרבה מאוד אנשים לא היו חושבים לקחת אותם(8800GT).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.