עבור לתוכן

נשבר הפלסטיק לתושבת AM2 :( - היכן למצוא חלופי !?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

(מקווה שזה המקום הנכון לשאלה..)

אתמול המחשב שבק לפתע חיים... לאחר בדיקה מהירה במסך הPOST מסתבר כי המעבד מעלה מיידית את הטמפ' ואז מכבה את עצמו...

בפתיחת המארז מסתבר - באופן לא מפתיע - כי גוף הקירור נפל מהמעבד ונמצא בתחתית המארז... :kopfpatsch:

בדיקה מדודקדת יותר מראה כי מסגרת הפלסטיק סביב הסוקט AM2 נשברה ועל כן לא ניתן להרכיב את גוף הקירור חזרה..(קירור מקורי של AMD).

מדובר בלוח mATX של ASUS , מעבד SEMPRON 2800

היכן ניתן להשיג מסגרת חלופית? בחנויות המחשבים שחיפשתי לא היה..

אינני מעוניין לשדרג קירור או מעבד או לוח אם ..

האם למישהו יש מסגרת כזו זרוקה בצד עקב שדרוג או לוח אם תקול? והוא מוכן לתרום!? (אזור ירושלים),

מדובר במסגרת פלסטיק המחוברת ללוח בעזרת 4 ברגים (בלוח הברגה מתאימה וכן יש בידי את הברגים המתאימים)

תודה מראש,

גל

0506967889

פורסם

הקירור סטוק נתלש?

יכול להיות שעשית יותר מידיי OC ובגלל שהטמפ' עלו, מהירות הסיבוב של המאוורר הפכה למהירה עד כדי כך, שפשוט גרמה לגוף הקירור להיתלש מהלוח אם.

וואי, עכשיו אני באמת מפחד להכניס Thermalright Ultima 90I CPU Cooler למחשב שלי בשל גודלו העצום...

פורסם
  • מחבר

;D

אז זהו..שלא...

זה מחשב הOFFICE שלנו... ללא אוברקלוק... מאוורר 120מ"מ שקט מהצד... שום רעש או וויברציות מיוחדות..

ה"שדרוג" היחיד הוא משחת קירור קצת יותר איכותית וזהו... ומדובר כאן על SEMPRON בסיסי ממש לא משהו שאמור להתחמם במיוחד...

אין לי מושג למה זה קרה...

גל

פורסם

;D

אז זהו..שלא...

זה מחשב הOFFICE שלנו... ללא אוברקלוק... מאוורר 120מ"מ שקט מהצד... שום רעש או וויברציות מיוחדות..

ה"שדרוג" היחיד הוא משחת קירור קצת יותר איכותית וזהו... ומדובר כאן על SEMPRON בסיסי ממש לא משהו שאמור להתחמם במיוחד...

אין לי מושג למה זה קרה...

גל

מוזר.....

יש כמובן גם את הפתרון היותר פשוט-לקנות קירור חדש.. ;D ;D

פורסם
  • מחבר

אינני מעוניין לשדרג קירור או מעבד או לוח אם ..

רק אם לא תהיה לי ברירה... :nixweiss:

(לשלם $$$ בגלל חתיכת @#$@#$ של פלסטיק)...

פורסם

אופס...משום מה נמחקה שורה מהתגובה הקודמת שלי.

בכל מקרה, היא הייתה:

אתה יכול לבדוק במעבדות מחשבים, אולי יש להם את התושבת.

פורסם
  • מחבר

ירושלים.... 20 ש"ח יש לך ?

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3959

אתה בטוח שהוא לא דורש את המסגרת המקורית?

זה לא נראה ככה...

אשמח להבהרה,

תודה

גל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים