עבור לתוכן

מעוניין לשמוע חוות דעת על WellCom מחשבים ממי ישצא לו לקנות מהם.

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לשמוע אם למישהו יש נסיון עם חברת WellCom מחשבים בראשון לציון, אם יצא לו לעבוד איתם,זמני האספקה,

איך היחס שלהם ואיך השירות שהם מספקים אחרי הקניה.

אני מפחד שזו לא חברה חדשה שתיעלם אחרי תקופה ותשאיר אותי לרדוף אחרי יבואנים.

www.wellcom.co.il

בניתי אצלהם הצעה לדוגמא והם יצאו זולים בקצת יותר מ-200 ש"ח אפילו יותר מ SKYPC שנחשבים ממש זולים

(למרות שחלק מהמוצרים היו מעט יותר יקרים, ההצעה בשורה התחתונה יצאה זולה יותר).

מוצר\ים כמות כולל

מעבד AMD Athlon 64 x2 Dual-Core 4400+ Socket AM2, 2.3GHz, 512KB x 2 Cache, 64-bit, Box

1 ¤400

לוח אם Gigabyte GA-MA69VM-S2, AMD 690V, Socket AM2, Dual DDR2 800, SATA2, VGA, PCI-Express, MicroATX.

1 ¤299

דיסק קשיח Western Digital 250GB 16MB Cache SATA2, SATA Power Only WD2500AAKS

1 ¤319

זיכרון Corsair Dual DDR2 Kit 2Gb (2x1Gb) 667Mhz CL5

1 ¤262

כרטיס מסך Palit ATI Radeon HD 2400PRO, 256MB DDR2, 64 Bit, PCI Express, Retail

1 ¤229

כונן DVD-RW Samsung S183L x 18 Dual Layer, Lightscribe, Bulk

1 ¤170

מארז Thermaltake WING RS 100 VG1000BNS, No PSU, Mirror Coating, Tooless, 120mm FAN

1 ¤179

ספק כח FSP 400Watt, 120mm Fan, 24 Pin, 2x SATA, Passive PFC, Low Noise, ATX400-PNR

1 ¤180

Genius C100 Keyboard, Mouse Black Genius TwinTouch "LuxematePRO" Wireless Slim kb + Mouse RechargableENG/HEBENG/HEB

1 ¤233

Genius SP-P110 White New Design

1 ¤42

מסך LCD 19'' LG L1953TR, 2ms, 1:5000, DVI

1 ¤1,091

Microsoft Windows VISTA Premium 32bit Hebrew OEM

1 ¤606

--------------------------------------------------------------------------------

סיכום ביניים: ¤4,010

...

תודה, איציק.

פורסם

עזוב אותך, ה200 שקל האלה זה מה שיעזור לך בחיים?

מחר הם יכולים לפשוט רגל, תצטרך באמת לרדוף אחרי היבואנים, חברה ממש לא מוכרת.

עדיף לך לקנות מחנות מוכרת כמו SKYPC וכל החנויות הכלולות, ולהיות עם ראש שקט.

במידה ואתה תקנה מהם, תיהיה לך בעיה במשהו, תצטרך לרדוף אחריהם, ולך תדע אם יפשטו רגל.

בקיצור, בשביל השקט הנפשי שלך, תעזוב, ה200 האלה לא יעשו לך את ההבדל בחיים, תקנה מחברה וותיקה ואמינה, ותיהיה עם ראש שקט, עדיף.

תציין את המחיר המקסימלי ונבנה לך מפרט.

פורסם

עזוב אותך, ה200 שקל האלה זה מה שיעזור לך בחיים?

מחר הם יכולים לפשוט רגל, תצטרך באמת לרדוף אחרי היבואנים, חברה ממש לא מוכרת.

עדיף לך לקנות מחנות מוכרת כמו SKYPC וכל החנויות הכלולות, ולהיות עם ראש שקט.

במידה ואתה תקנה מהם, תיהיה לך בעיה במשהו, תצטרך לרדוף אחריהם, ולך תדע אם יפשטו רגל.

בקיצור, בשביל השקט הנפשי שלך, תעזוב, ה200 האלה לא יעשו לך את ההבדל בחיים, תקנה מחברה וותיקה ואמינה, ותיהיה עם ראש שקט, עדיף.

תציין את המחיר המקסימלי ונבנה לך מפרט.

אתה הרואה חשבון של וולקם ושלסקאי שאתה מדבר ככה???

אם אתה לא מכיר את החנות אל תגיב תן לאחרים שאולי כן מכירים להגיב

למה חנות אחרת לא יכולה לפשוט רגל מחר??

אתה לא הרואה חשבון שלהם לא החשב הכלכלי ואני מניח גם לא מנהל החשבונות שלהם ובטח לא מתנהלים אצלך חשבונות הבנק שלהם אז אתה לא ידוע ולעולם לא תדע

מישהו זוכר את עתיד מחשבים??? או שמיר מחשבים ?? היו להם 10 סניפים כל אחד ובגלל ניהול כושל פשוט את הרגל וותק וגודל לא תמיד מדד נכון לשאלה הזו ואפרופו אל תהיה בטוח שוולקם קטנים מסקאי או ותיקים פחות

פורסם

אתה הרואה חשבון של וולקם ושלסקאי שאתה מדבר ככה???

אם אתה לא מכיר את החנות אל תגיב תן לאחרים שאולי כן מכירים להגיב

למה חנות אחרת לא יכולה לפשוט רגל מחר??

אתה לא הרואה חשבון שלהם לא החשב הכלכלי ואני מניח גם לא מנהל החשבונות שלהם ובטח לא מתנהלים אצלך חשבונות הבנק שלהם אז אתה לא ידוע ולעולם לא תדע

מישהו זוכר את עתיד מחשבים??? או שמיר מחשבים ?? היו להם 10 סניפים כל אחד ובגלל ניהול כושל פשוט את הרגל וותק וגודל לא תמיד מדד נכון לשאלה הזו ואפרופו אל תהיה בטוח שוולקם קטנים מסקאי או ותיקים פחות

יש משהו במה שאתה אומר :P

פורסם
  • מחבר

אני פתוח לרעיונות חדשים לחנויות חדשות ולהצעות חדשות.

בשורה התחתונה- אם החנות מספקת שירות ותמיכה של היבואן זה לא כל כך משנה לי כי אם היא תפשוט רגל אני אלך ליבואן כמו שאם סקאי מחשבים תפשוט רגל אני אלך ליבואן.

בכל אופן חשוב לי לשמוע חוות דעת ממי שמכיר את החנות , ברמת השירות, האדיבות, התמיכה, זמינות החלקים וזמני האספקה.

תודה!

פורסם

לדעתי או שהחנות שייכת לסידי-לוג או שהחיוב לאשראי הוא עבור סידי-לוג.

כך שמבחינת אחריות קנית מהיבואן באופן ישיר או עקיף.

לחנת יש קשר לאתר digma, שקשור ל notebookclub, שקשור לאנסול.

מבולבלים?

פורסם
  • מחבר

אשמח לפרטים נוספים :)

פורסם

וולקם זה דיגמה לפי מה שזה נראה (אותו אתר, אותה כתובת, אותו טלפון) - כך שאם זה דיגמה, אני יכולה להגיד מניסיון אישי שהם אחלה.

פורסם

DIGMA מצויינים , לא יודע מה בקשר ל- WC .

פורסם

קניתי מהם בסביבות סוכות לוח+מעבד+זכרון. המוכרים רוסים נחמדים ולא חששתי בכלל. ציפיתי שהחנות תהיה בגודל של חדר וחצי והתפלאתי שמדובר בחנות גדולה כך שאני עדיין לא מבין מאיפה הרווח שלהם. שקט שם בצורה מחרידה. חוץ מזה אין בעיות

פורסם
  • מחבר

קיבלת מחיר טוב ביחס למחיר בשוק?

פורסם

המחיר נורמלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים