עבור לתוכן

מחפש מסך לעבודה משרדית תקציב עד 1600

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני צריך מסך מחשב לעבודה משרדית. בתקציב של עד 1600 האם גודל 22 זה בסדר?

איך ה asus VW222U?

פורסם

לעבודה משרדית מסכים עם פאנל TN אינם מועדפים. הם גרועים בשמירת אחידות רקע, ההכרחית למי שעובד שעות רבות בקריאה ממסך. תוסיף עוד 100 ש"ח ל-971P תהנה ממנו בפער משמעותי לעומת כל 22" (רק האיזו S2231W היקר דומה פחות או יותר לאיכות התמונה שלו). http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/

22" יוסיף לך רק עוד שורה אחת גלויה של טקסט ביישומי טקסט או דפדפן אינטרנט לעומת 19" לא רחב. הניגודיות הגבוהה ב-971P שמכהה את הטקסט בצורה טובה גם בבהירות נמוכה ורמת הלובן המאוזנת יחסית ברקע יתנו לך תמורה גבוהה יותר.

פורסם
  • מחבר

אבל 19 זה קטן. מה עם 20?

המסך הוא בשביל המשרד של אמא שלי, יש לה 17 והוא ממש קטן לה

ו1700+ זה מתחיל להיות יקר לי. אני מדבר עד 1600 מקס

פורסם

המסך הוא בשביל המשרד של אמא שלי, יש לה 17 והוא ממש קטן לה

קטן בטקסט או בשטח העבודה?

פורסם
  • מחבר

לא בדיוק טקסט אלא כל מני תוכנות שהיא עובדת איתם אז מסך 17 קטן לה

פורסם

כלומר שטח העבודה (ברזולוציה הטבעית) קטן מדי. אני מבין שיש הרגל לעבוד עם טקסט קטן ולא ממש מפוקסל כמו ב-17" , ולכן 20" רחב מהווה התקדמות טבעית עם שטח עבודה נדיב בזכות רזולוציית 1680X1050. אני די מסוייג ממסכי 20" רחבים עד 1600 ש"ח עם פאנל TN עבור עבודה משרדית, המתאימים יותר לגיימרים, שעבורם לא משנה נחיתות באיכות התמונה אם הם לא קוראים הרבה או רואים מעט מאוד סרטים, זאת מכיוון שתמיד החלק העליון של המסך בעל בהירות שונה מהתחתון וכל תזוזת גוף של 5 ס"מ משנה ללא הרף את הגוונים זו המשמעות של אחידות רקע גרועה.

אתם יכולים לקנות בכ-1200 ¤ 20" פשוט כמו ASUS MW201u (או 22" Chimei 221D אם יש רצון לטקסט יותר גדול באותה רזולוציה כשל 20" רחב, אך מפוקסל יחסית). מעבר לכך לא נראה לי משתלם להשקיע, היות וכולם מתאפיינים באחידות גרועה וזווית צפייה נחותות. להוציא כ-1700 ש"ח על מסך 19" עם פאנל VA זו לא השקעה מבוזבזת אלא חכמה, ו-20" איכותיים ברמה דומה עולים לפחות 1900 במכירה הקבוצתית שנערכת בפוסט אחר למסכי Dell 2007WFP. (לדעתי 2007FP יותר אופטימלי לשימושי משרד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים