עבור לתוכן

עזרה| כיול מסך DELL 22''

Featured Replies

פורסם

התחדשתי במסך חדש 22'' של DELL..

והרבה אמרו שהחסרון היחידי של המסך הזה הוא הכיול (אם אני אומר את זה נכון) של המסך..

איך אני עושה את זה בדיוק? ומה ההגדרות??

פורסם

אם כוונתך ל-E228WFP, מה שדובר עליו בפורום זה הוא כי הכיול צבע שלו מהקופסא הנו עדיף לעומת ה-226BW של סאמסונג. בקרוב תופיע ביקורת השוואתית למסכי 22" באתר ממנה יהיה אפשרי להבין במה הדברים אמורים.

ההגדרות שלרוב צריך לשנות במסך הן להתאים את הבהירות והניגודיות לרמה נמוכה יותר מהגדרות ברירת המחדל של היצרן שבהן הבהירות לא תסנוור יתר על המידה את עיניך בתנאי תאורה סביבתית שנוחים לך.

פורסם
  • מחבר

יש לך מושג מה ההגדרות המדוייקות שאני יוכל לשנות?

ומתי באמת תופיע הביקורת על מסכי ה-22?

פורסם

נסה להציב את הניגודיות והבהירות בסביבות ה-60%. יכול להיות שארז (Bagheera) מצוות ביקורות יוכל לסייע לך מאוחר יותר בכך, אם הערכים שאני חושב שמתאימים לא בדיוק טובים. איני יודע בדיוק באיזה תאריך הביקורת תפורסם, אך נראה שזה יהיה בקרוב.

פורסם
  • מחבר

מצטער אין לי מושג איך מכוונים..

ויש לי עוד שאלה, קיבלתי דיסק עם "דרייבר" אבל אין בעצם בדיסק מה להתקין..

פורסם

אל תתקין שום דבר מהדיסק (לא צריך)

יש לך את הכפתור על המסך עצמו שמוביל להגדרות של המסך- זה הכפתור השני משמאל זה עם חריטה של דף עליו, תבחר את האפשרות BRIGHTNESS ואז תשנה את הרמה ל60 לבייטנס ואת הניגודיות אתה יכול לשים על 65 (זה מה שאני עשיתי וזה נוח לי), אתה יכול לשנות את זה בהתאם למה שאתה מרגיש שנוח לך...

פורסם
  • מחבר

הבנתי ! תודה רבה אחי..

פורסם

עוד משהו קטן, במקרה שיחקתי היום בהגדרות של התצוגה, אם תשנה את הניגודיות ל75 אתה תראה שינוי גדול (בשבילי זה היה לטובה) אבל זה מגביל אותך בצבעים בהירים אם אתה מסתכל על המסך מזוויות רחבות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים