עבור לתוכן

חנות מחשבים באזור NY

Featured Replies

פורסם

שלום, אם אתם יכולים לעזור לי רציתי לדעת כמה דברים:

-האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים טובה באיזור ניו יורק שיכולה לעשות שם משלוחים?

-שמעתי שעל הבאת מחשבים לארץ אין מכס, האם זה נכון?

-האם באמת יותר משתלם לקנות מחשב בארה"ב?

-ורציתי לדעת האם מחשב שאני קונה בארה"ב יתאים מבחינת זרם החשמל השונה בארץ (220V או מה שזה לא יהיה..) ואם לא מה אני צריך לעשות בשביל שיתאים?

תודה מראש.

פורסם

שלום, אם אתם יכולים לעזור לי רציתי לדעת כמה דברים:

1. האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים טובה באיזור ניו יורק שיכולה לעשות שם משלוחים?

2. שמעתי שעל הבאת מחשבים לארץ אין מכס, האם זה נכון?

3. האם באמת יותר משתלם לקנות מחשב בארה"ב?

4. ורציתי לדעת האם מחשב שאני קונה בארה"ב יתאים מבחינת זרם החשמל השונה בארץ (220V או מה שזה לא יהיה..) - ואם לא מה אני צריך לעשות בשביל שיתאים ?

1. ממליץ לקנות הציוד בחנויות-מחשבים באינטרנט (כגון NewEgg.com ושות') - ולהסתייע במשלוח. ואם בלתי-אפשרי משום מה, נסה חנויות ורשתות גדולות, כגון B&H Photo-Video, Wal-Mart, Best Buy, J&R, ו-Circuit City - ורק שים לב שאף אחת מכל אלו איננה מתמחה בתחום המחשבים.

למידע נוסף ומורחב - ר' : http://www.newegg.com/Info/Awards.aspx (מקטע Ratings & Certifications) ו- http://www.merchanthound.com ס.

2. למיטב ידיעתי ונסיוני, על ייבוא-אישי של רכיבי-מחשב מוטל מע"מ (שהינו כיום בגובה 15.5%) בלבד.

3. בדרך כלל, התשובה היא חד-משמעית "לא". ומאידך, לרוב כן משתלם לקנות שם רכיבים מסויימים - קטנים, קלים, ויחסית עמידים לזעזועים - כגון מעבד, זיכרון, כרטיסים, כרטיסי-זיכרון, וכיוצ"ב. מאד לא כדאי לקנות רכיבים רגישים לזעזועים - כגון כוננים, או רכיבים מורכבים במיוחד - כגון לוחות-ראשיים.

4. כל עוד ספק-הכוח מותאם או ניתן-להתאמה (בד"כ ע"י הזזת מפסק) למתח 220V, לא תהיה צפוי להיתקל בקשיי-איקלום כלשהם. ספקי-כוח כאלו ידועים בד"כ כ-"אוניברסליים".

פורסם

אכן :

www.newegg.com

www.tigerdirect.com

זה מה שאני הייתי משתמש כשגרתי בניו יורק - יש גם משלוחי אובר-נייט אם תצרך.

אני ממליץ כמו קודמי לקנות את החלקים הגרעיניים במחשב : מעבד , זכרונות, כרטיס מסך, לוח, דיסק קשיח ,

מקלדת - רק אם אתה קונה משהו מיוחד אז כן

ספק, מארז, צורב - מיותר וסתאם תופס מקום - אלא אם אתה קונה משהו מיוחד (קירור גז ? :P) ואתה שולח במטוס בכוונה לשלם את המע"מ כחוק..

פורסם
  • מחבר

אני כנראה טס לאמריקה ומביא את זה בעצמי (כמו שאתם אומרים כנראה רק את החלקים ולא מחשב שלם..) אז כשאני מגיע לארץ אני צריך לשלם מכס או מע"מ על הפריטים? ואיפה אני משלם כל אחד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים