עבור לתוכן

מחפש דרכים למניעת כניסת אבק למחשב.

Featured Replies

פורסם

יש לי מארז עם 2 מאווררים. אחד מאחורה 120 מ"מ + אחד מקדימה עם לד 120 מ"מ.

המארז שלי הוא CM 531 אם אני לא טועה... עכשיו המארז הגיע עם עם רשת למניעת כניסת אבק למארז במאוורר של הפאנל הקדמי. הקליפס במארז שתופס את הרשת לפאנל הקדמי נשבר לי. האם ישנה דרך בכל זאת לשים את הרשת? ולקבע אותה איכשהוא במקום עם זולירבד או משהו כזה? כי פשוט נכנס לי טונות של אבק מהחלק הקדמי שעושה לי בלאגן רציני. תודה לכל העוזרים.

פורסם

תאלתר משהו.

פורסם

חוץ מזה,יש בכמה חנויות בארץ פילטרים שמתלבשים ישר על המאוררים,רק תחפש בZAP.

פורסם
  • מחבר

אפשר קישור למסנן כזה? והאם אפשר לשים גם מסנני אוויר פאנל הקדמי איפה שאיזור של הכונן דיסקטים? כי שמה יש לי חור כי פעם היה לי כונן דיסקטים ואחר כך הוצאתי אותו והוא נותר רק עם ההגנה של הפאנל בלי שום מסנן. אם אפשר רעיונות אני אשמח לשמוע עצות למניעת כניסת אבק גם משמה.

פורסם

תמצא פאנל שיחליף,בכול מקרה הנה לינק למסנן שמתאים למאורר 120,אני זוכר שראיתי גם לגדלים אחרים,אבל כרגע אני לא מוצא אותם,יש גם מדריך פה באתר איך לאלתר פילטר למאורר.

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19505

פורסם
  • מחבר

המסנן הזה מתאים למארז שלי נכון? תוכל לשלוח לי קישור למדריך פה באתר לאילתור פילטר למאוורר??

פורסם

סתם חבל על הכסף, אתה יכול לאלתר משהו כמו ש-iMMoRTaLiTY הציע.

תחפש לעצמך רשת צפופה או ספוג דק ואוורירי.

פורסם
  • מחבר

אפשר לשים רשת שמתקינים בתריסים בבית שלא ייכנסו יתושים? נראה לי זה יכול להיות רעיון טוב. מה אתם אומרים?

וקראתי את המדריך אני אנסה את זה בבית כשאחזור. אבל כל שבועיים לפתוח את המארז זה נראה לי קצת משימה מציקה...

איזה ספוג אפשר לקחת? כמו שיש במקלחת?

פורסם

בכל חדר יש תזוזת אבק שונה, אצלי למשל גם אם אני אהיה עם מארז פתוח בקושי יכנס לי אבק למארז, לעומת זה אצל חבר שלי עם מארז סגור אחרי חודש הוא יראה כמו פודרה במדבר.

פורסם
  • מחבר

אצלי בחדר יש תזוזת אבק גדולה מאוד. כל כמה ימים אני רואה בפאנל הקדמי איפה שהמאוורר כמה אבק נתפס שמה. זה מארז עם פאנל רשת.

נראה לי בכל זאת עדיף לקנות את הפילטר אבק הזה. זה יהיה דבר קבוע שלא אצטרך כל פעם להחליף אלא רק לשטוף קצת במים וזהו...

לגבי רשת ששמים בחלון נגד יתושים. זה טוב לא טוב? יחסום לי את האוויר בצורה משמעותית? אודה לתשובה לגבי זה...

המשך יום טוב.

פורסם

לגבי הרשת זה יכול להיות רעיון טוב בקשר למה שאמרת לפתוח את המחשב כל שבועיים אתה יכול גם להשים מחוץ למארז את הפילטר.

אם אתה עושה את המדריך הזה אני מציע לך את נייר תואלט הזה לפצל לשניים ככה שיהיה יותר דק

פורסם
  • מחבר

אוקי. תודה רבה לעוזרים שענו לי בבהירות והאירו את עיניי!! אחזור לכאן לספר איך הצליח לי למנוע את כניסת האבק למחשב... אני מקווה שיהיה עדכון גם לגבי ירידת טמפ' :)

פורסם

מחכים לתוצאות ולעדכון :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים