פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים התקנתי לאחי לבקשתו XP במחשב שהיה לו כבר ויסטה בו זה מחשב נייד של HP כמובן לא מחקתי כלום והתקנתי במחיצה נפרדת הבעיה שאני לא יכול לבחור בין XP לויסטה בהתחלה ומופיעה רק XP בחלון הזה איך אני יכול לפתור את הבעיה ? כי הXP ישמש אותו רק ללימודים שהוא התחיל והויסטה זה המערכת הראשית שלו
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים הקובץ boot.ini אחראי לתפריט שמוצג בזמן הפעלת המחשב.הקש בעזרת המקש הימני בעכבר על המחשב שלי (My computer) ובחר מאפיינים (Properties).עבור לכרטיסיה מתקדם (Advanced).בהפעלה ושחזור (Startup and recovery) הקש על הגדרות (Settings). לחץ על ערוך (Edit). כעת יפתח קובץ טקסט שיכיל את רשימת מערכות ההפעלה המוצגות בטבלת בחירה. הגדל את תצוגת גודל המסמך לחלון מלא.תבדוק ששני מערכות ההפעלה מסומנות בהפעלה.מקווה שעזרתי...
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים קרירין שכחת איך משתמשים במנוע החיפוש?יש תיבה כזאת למעלה שאתה כותב בה מה שאתה רוצה וזה עולה לך...תכניס דיסק של ויסטהתעשה repairתתקין easybcd על ויסטהתגדיר שם את XP
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים אל תעשה כלום, תתקין VistaBootProתגדיר את ה-Boot של הוויסטה כ-Default וזה יסתדר לך.
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים מחבר בינתיים תיקנתי את הויסטה ואין לי מושג איך לגרום לeasybcd לזהות את XP לעזאזל אם MS :pissed: VistaBootPro פועל גם מויסטה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.