עבור לתוכן

לא שווה לקנות בחו"ל ? RANT

Featured Replies

פורסם

הייתה עכשיו כתבה בערוץ 2 על כמה שלא משתלם לקנות בחול כי יש מיסים ומכס ועדיף לקנות כאן

LET ME TELL YOU SOMETHING

הזמנתי פעם חבילה של תוספי מזון ב200 דולר, לקחו לי מכס+מע"מ+מס אחסון+50 דולר FEDEX+מס למשרד הבריאות של 400 שקל על חלבון .. הם חשבו שזה תרופה הNOOBS האלה

נחשו מה ? עדיין יצא לי שליש מהמחיר של החבילה בארץ... וזה עוד עם משלוח אספרס בין לאומי של FEDEX וכל המיסים כולל מיסים שרק יהודים מספרי הבדיחות הגזעניות יכולים לתת לך כמו מס אחסון (שילמתי 50 דולר פדקס, מה מס אחסון 100 שקל ???!?!?!!?! באיזה מדינה בעולם זה קורה ?)

פלוס בגלל שהשרלילה חשבה שאבקת חלבון זה תרופה היא לקחה לי 400 שקל והחתימה אותי על כתב ויתור שזה באחריותי המלאה אם משהו קורה לי.

שלא לדבר על השרלילה השנייה במכס שלקחה לי מיסי קוסמטיקה על משהו שנקרא LIFTING CHALK שזה הטלק מגנזיום הזה של מרימי משקולות... היא חשבה שזה ליפטינג לפנים !!!!

בקיצור, עוד סיבה למה ישראל עדיין מדינת עולם שלישי ;D

תמשיכו לקנות בחו"ל, כי זה עדיין משתלם, המחירים כל כך גבוהים ששום מיסים הגיוניים שיכולים לתת כאן לא יעשו את הקנייה בארץ למשתלמת

המחירים בארץ הם שערורייה בכל תחום אפשרי, ואין שום סיבה לתמוך בשוק השערורייתי הזה ולקנות כחול לבן

HAVE FUN

פורסם

להזמין אבקת חלבון בייבוא אישי מbb.com עולה בדיוק כמו לקנות את זה בארץ.

בארץ המחירים שערוריתיים בגלל שאין שום סיבה שנשלם מחיר של ייבוא אישי, אבל בכל אופן להזמין מחו"ל תוספי תזונה זה מאוד לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

דווקא רוב התוספים זה כן משתלם, לא מזמן קיבלתי חבילה עם המוצרים הבאים מאיביי(משלוח של הקופסא הזו עלה 20 דולר מפיניקס)

מולטי ויטמין NOW ADAM

50 שקל

קפאין בכדורים

2 קופסאות- 5 שקל לקופסא של 100 כדורים

שמן דגים 200 כדורים של NOW כל יחידה 15 שקל

גלוקוזמין באבקה לחצי שנה- 30 שקל

לא לקחו לי מיסים וזה הגיע עד לבית...

בארץ קפאין זה 100 שקל מינימום, מולטי ADAM אם יש זה יהיה 200 שקל, גלוקוזמין של GNC מהקניון עולה 100 שקל שמספיק לחודשיים, וכו' וכו'

לא שווה .... ואפילו בתחום שנעשה פחות משתלם בזמן האחרון- תוספי מזון.. הקשיחו כמה חוקים לפני חצי שנה שמקשים את היבוא ... ועדיין זה יוצא פחות מחצי... ועוד עם משלוח אקספרס..

שיעזבו את היבוא אישי בשקט, גם ככה אנחנו משלמים פי 2או יותר על מכוניות חדשות .... שלא לדבר על מחירי הדירות בת"א, מישהו חש עצמו מנהטן... במיאמי ביץ' דירת 2 חדרים לא עולה כמו הדירות חדר המגעילות של הסטודנט הממוצע בת"א

אני לא בקטע של להתלונן שרע, אני פשוט מנסה ליידע כמה שיותר אנשים במצב ואולי מתישהו בשנים הקרובות לאט לאט המצב ישתנה. צריך להתחיל איפשהו

פורסם

לא פשוט יותר לאכול יותר ו/או נכון? :nixweiss:

פורסם

זה לא קשור בחלבון ללאכול יותר/נכון החלבון בונה את השריר כשלוקחים אותו אחרי החדר כושר כשה בחד'כ אתה ''פצוע את השריר''

לקחת חלבון באבקה יותר טוב ופחות מסוכן מאשר לאכול ביצים(אני לא צריך לספר לך איזה מחלות יש לעופות פה בארץ....)

ויש אנשים שהחילוף חומרים שלהם היתי ויש כאלה שהוא מהיר זאת אומרת שהמהיר זה שנגיד אכל עכשיו אז עוד 2-3-4 שעות אתה בשרותים ובגלל זה הם צריחים פחממות באבקה שזה נקלט הרבה יותר טוב מאוכל וגם אם אתה לוקח כמות קטנה של האבקה אז זה כמו שתוכל מנה רגילה

וזה לא חייב להיות רק באבקה...

פורסם

בארץ המחירים שערוריתיים בגלל שאין שום סיבה שנשלם מחיר של ייבוא אישי, אבל בכל אופן להזמין מחו"ל תוספי תזונה זה מאוד לא משתלם.

פעם המצב היה יותר טוב כי מחירי המשלוחים היו זולים הרבה יותר...אבל עדיין את המוצרים היותר קלים משתלם הרבה יותר להזמין אצלם מאשר לקנות פה (חצי מחיר ויותר...)

פורסם

הוא דיבר על חלבון והגבתי על חלבון. אגב - Ebay זה משהו אחר. אני מדבר על רכישה מחנות מסודרת.

בכל אופן, אני כבר ניסיתי להזמין בעבר מוצר ונכוותי קשות בעקבות המכס שבארץ. לכן היום אני מסתפק במוצרים פחות טובים(ובארץ יש מוצרים פחות טובים ללא ספק), ומוותר למשל על מוצר קריאטין שהייתי צורך בשנה וחצי האחרונות.

לגבי מי שאמר שלקחת אבקת חלבון זה עדיף - זה כבר הוכח כלא נכון. אחרי האימון אין חשיבות למהירות הספיגה של החלבון שאתה צורך ובלבד שזה יהיה חלבון מלא ובכמות מספקת, ובטווח זמן סביר(עד חצי שעה - שעה לאחר האימון). מה שחשוב באמת זה לצרוך כמות מספקת של פחמימות בעלי א"ג גבוה, עם עדיפות לגלוקוז טהור(נמכר כדקסטרוז).

פורסם

זה דווקא מאוד תלוי... אם אתה עושה קניה גדולה אז מאוד משתלם לייבא את זה אישית ממקומות כמו BB.COM. אני קניתי אפדרין וכדורי קפאין בשליש מהמחיר בארץ.

לגבי מי שאמר שלקחת אבקת חלבון זה עדיף - זה כבר הוכח כלא נכון. אחרי האימון אין חשיבות למהירות הספיגה של החלבון שאתה צורך ובלבד שזה יהיה חלבון מלא ובכמות מספקת, ובטווח זמן סביר(עד חצי שעה - שעה לאחר האימון). מה שחשוב באמת זה לצרוך כמות מספקת של פחמימות בעלי א"ג גבוה, עם עדיפות לגלוקוז טהור(נמכר כדקסטרוז).

מחזק ותומך. חשוב לצרוך פחמימות בעלות א"ג, והחשיבות הזו עולה אפילו על החשיבות לצרוך חלבון - הפחמימות נוגדות את הקורטיזול והופכות את הגוף מקטבולי לאנאבולי.

פורסם
  • מחבר

מאיפה הבאת אפדרין ? זה לא חוקי

פורסם

גיא זה אייל:D

חחח

דווקא בארץ לי לא יוצא כלכך יקר חלבון :cool2:

גיא תדבר אם אלכס [דיזל] הוא עושה אחלה מחירים

פורסם

אשמח לדעת גם מהיכן קנית אפדרין, ואיך בדיוק לא עצרו את זה במכס.

אייל - מה זה הניק הזה? דבר איתי על זה במסנג'ר.

פורסם

elitenetpharmacy

ולא כל חבילה שנכנסת לארץ עוברת בדיקה קפדנית אתה יודע....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים