עבור לתוכן

המלצה על מסך 22 אינץ' - Samsung 22BW אולי מסך Dell? תקציב 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני רוכש מחב וחדש ויחד איתו מסך חדש. רציתי ללכת על 22 אינץ'.

ה Samsung 22BW נראה טוב.

גם ה Dell 228WFP נראה טוב.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502783

אני מצלם הרבה ועורך הרבה תמונות בפוטושופ, משחק וצופה בסרטים, אני צריך מסך 22 אינץ' שיהיה טוב בשלושת הדברים האלה.

על מה אתם ממליצים?

פורסם

קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה. עודכן ;)

פורסם

מסך 22 זה פנל TN לא הכי מומלץ לשימושים שציינת אבל כבר החלטת על גודל זה אז לדעתי הסאמסוג

אני אישית עם ה2007WFP מאוד מומלץ הייתי חוסך קצת במקומך והולך עליו - אבל זה רק אני

פורסם

ה 2007WFP בעל הפנל s-ips עולה באיכות שלו עשרות מונים על פנל TN

פורסם
  • מחבר

אם 22 לא מומלץ, אז מה כן מומלץ?

פורסם

לצלמים אסור לקחת מסך מבוסס TN כיוון שהוא מעוות את הצבעים והוא בהיר מדי.

קרוב לתקציבך יש את זוג המסכים הטובים של דל 2007WFP\2007FP. כרגע מתארגנת מכירה קבוצתית שתכניס את הרחב לתקציבך.

אם אינך יכול לרכוש את הדלים אז המסך המומלץ הוא סמסונג 971P אם אינך משחק משחקי FPS מהירים, או ויוסוניק VP930 אם אתה כן משחק משחקים כאלה.

פורסם
  • מחבר

איפה מתארגת מכירה קבוצתית של ה 2007WFP?

פורסם
  • מחבר

ניתן להשיג את ה dell 2007WFP במחיר של עד 2000 ש"ח?

פורסם

גם אני שקלתי לרכוש את ה-226BW בעקבות ביקורות טובות שקראתי באינטרנט וכן הפופולריות הרבה שלו. נכנסתי לסניף של אופיס דיפו כדי להתרשם מהבחור אבל ממש לא נפלתי מהרגלים. למעשה כמעט כל המסכים האחרים שהיו שם הרשימו יותר. חקירה נוספת העלתה שהמסך משווק עם שלושה פנלים שונים: S - שהוא פנל אורגינלי של Samsung והוא הטוב ביותר, C ו-A, שמיוצרים ע"י יצרנים אחרים שסאמסונג העבירה אליהם את היצור בגלל שהתקשתה להתגבר על הביקוש, והם נחותים משמעותית מהמקורי, ובמיוחד C. חזרתי לחנות ולשאלתי נענתי שהמסך שלהם בא עם פנל מסוג C. מה שמרגיז בכל הסיפור זה שסאמסונג מסתירה את המידע הזה מהלקוח. למבקרים היא שולחת מסכים עם פנל S כדי לקבל ביקורות טובות ולצרכנים היא מוכרת מסכים שאין דרך קלה לדעת מה הפנל המותקן בהם. עד כמה שידוע לי בארץ לא משווק המסך עם פנל S.

קישור (אחד מיני רבים):

http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע?

פורסם

אל תקפיץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים