עבור לתוכן

Samsung 226BW - מחפש חנות אמינה עם המסך במלאי ובמחיר סביר.

Featured Replies

פורסם

הרכבתי מחשב ב skypc ושביררתי איתם בטלפון - מסתבר שאין להם במלאי את המסך המבוקש (Samsung 226BW) , בכל מקרה הזמנתי מהם את שאר המפרט.

מישהו יודע על חנות אמינה וזולה באיזור המרכז (נתניה----->ראשון) שאוכל לקנות ממנה את המסך המבוקש ולקבלו במהירות האפשרית?

בבקשה תציעו...

המחיר הזול בזאפ כרגע: 1578 ש"ח מאתר" וולקום" או 1599 דרך "אלוף מחשבים". מישהו התנסה בקנייה בהם בעבר?

עדכון - אין גם ב"אלוף מחשבים" לעת עתה...

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע על מקום שיש עדיין במלאי את המסך?

אם אין את המסך איזה כדאי לי?

Dell 22 LCD E228WFP

ViewsonicVX2235WM (קצת פחות טוב אבל הבנתי מחבר שזה מסך אחלה)

איזה עוד מסכים ברמה הזאת(מבחינת מחיר/איכות)?

פורסם

Smoker09, מכיוון שאתה מבקש המלצה על מסך, אני מבקש שתערוך את הכותרת ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

Smoker09, מכיוון שאתה מבקש המלצה על מסך, אני מבקש שתערוך את הכותרת ככה שתכיל את התקציב שלך.

Mcfly - בעיקרון אני רוצה את הסמסונג - ואם אני אחליף כותרת אני לא אקבל מענה לבעיה... אני אשנה את הכותרת אם אני אבין שאין שום סיכוי להשיג את המסך בימים הקרובים. מקווה שאתה מבין אותי ... בכל מקרה אני אנצל את ה"במה" כדי להודות לכל האנשים העוזרים בפורום! תודה לכם חברה-תמשיכו ככה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

שלחתי לך הודעה פרטית עם המלצה.

פורסם
  • מחבר

תודה גיימרית :yelclap:. דיברתי איתם ועדיין לא קיבלתי תשובה... בינתיים אני מחפש עוד מקומות.

פורסם
  • מחבר

אכן דילמה :bash:. מחפש משהו בסביבות 1600-1700 ... תודה בכל מקרה.

פורסם

תחכה קצת, המחירים שלו קופצים כמו לא יודע מה

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלי זה שהזמנתי כבר את המפרט בלי המסך מ SkyPc והוא לחבר שלי ולא נעים לי לתקוע אותו בלי מסך ... :kopfpatsch:

למה לחכות ? המחירים ירדו בגדול אחרי שיגיע המשלוח?

פורסם

תציק להם. זה עוזר, מניסיון ;)

פורסם
  • מחבר

אני עושה הזמנה ב Wellcom.co.il -רק 1550 ש"ח. ההתלבטות היחידה שלי הייתה האמינות שלהם(תכלס גם המיקום) - וראיתי פה כמה המלצות טובות לגביהם - מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגביהם לפני שאני סוגר את המכירה?

פורסם

מישהו?

הקפצה אסורה. בפעם הראשונה עוד הוספת קצת מידע אז החלקתי את זה, אבל פה זה לא בא בחשבון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים