פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים 1349 מה זאת הערה הגזענית הזאת? וcleric גם אם כן אז הוא אוהב אותו מה זה משנה =\. ובקשר לנושא אם אתה באמת מתכוון להתחיל איתה ככה כדי שתמצא דרך אחרת
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים השני, אבל אני לא מבין, מה הטעם בלנסות להרשים? זה מאוד פתטי [לא ה'להרשים' אלא האופן שבו פותח הת'רד רוצה להרשים ]
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים תגידו לי, אתם קרועים? הבן אדם רוצה להגיד למישהי/ו שהוא אוהב אותה/ו - ממתי זה פתטי?
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים לא הבנת אותי, אני לא אומר שזה פתטי, אלא האופן שבו הוא רוצה להגיד את זה, מה הבעיה להגיד לה את זה בעברית?הרי הקשר אשר קיים מחייב יכולת תקשורת, ואם אין זה ברוסית [היות ואינו יודע רוסית אחרת לא היה שואל] אז על בטוח זה בעברית,אז פשוט שיגיד בעברית, כשהוא עושה את זה ברוסית זה פשוט too cheesy :-\
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים אבל הוא רוצה ללמוד להגיד את זה גם בשפתה, מה פתטי בזה? הרבה אנשים שיש להם בני-זוג דו-לשוניים לפעמים לומדים להגיד דברים בשפה השניה, סתם כי זו מחווה נחמדה.
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים אני מבין אותך, אני מניח שגם אני הייתי אומר את זה, אבל נכון ברגעים אלו דעתי היא כזו.
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים מה CHEESY בזה?:\חברה שלי משוודיה, ולמרות שמדברים אנגלית בסדר גמור אני לומד גם שוודית...והיא מעריכה כשאני מנסה. למה שזה יהיה שונה עם רוסית?protip,תבואו לשבדית ותגידו knulla mig. יהיה משעשע.
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים מה CHEESY בזה?:\חברה שלי משוודיה, ולמרות שמדברים אנגלית בסדר גמור אני לומד גם שוודית...והיא מעריכה כשאני מנסה. למה שזה יהיה שונה עם רוסית?protip,תבואו לשבדית ותגידו knulla mig. יהיה משעשע. אחי אני שונאה אותך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.