פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מה זה אמור להיות? בנות ששתות בירה לבנה (...) ואנחנו צריכים להתערב כמה הם ישתו לפני שהם מקיאות את זה (...)?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים חחחחח כל מה שיש לי להגיד זה מי זה האנשים המשועממים האלו שמשקיעים מזמנם ובונים אתרים כאלו ;D
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מה זה אמור להיות? בנות ששתות בירה לבנה (...) ואנחנו צריכים להתערב כמה הם ישתו לפני שהם מקיאות את זה (...)? כמה בירות תצטרך לשתות לפני שתחשוב שהנקבה שבתמונה היא כוסית. קאפיש?
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים מחבר לאאאא.... זה כמה בירות תצתרך לשתות עד שתסכים לשכב עם הבחורה בתמונה :biggthumpup:
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים אני אקיא מהר... תלוי אם זה בירה לבנה או שחורה (שחורה אולי אצליח לשתות קצת הרבה).אבל זה ממש דבר מטומטם.
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים אנשים שם מצביעים סתם מופיעות דוגמניות בבגדים תחתונים והם אומרים שיקחו 9 בירות : הם היו מוכנים לשלם בשביל אחת כזאת
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים אנשים שם מצביעים סתם מופיעות דוגמניות בבגדים תחתונים והם אומרים שיקחו 9 בירות : הם היו מוכנים לשלם בשביל אחת כזאת אלק 9 בירות...
פורסם 2003 באפריל 2122 שנים נכון אבל אני רואה את זה ככה, בגלל שאני ביישן אני תמיד שותה לפני שאני מתחיל עם בחורות, אז כמה שהיא יותר יפה, ככה אני צריך להיות יותר שיכור כדי לגשת לבחורה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.