פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים שיחקתי סטארקראפט ואז השתמשתי בקרן של הבטלקרוזר והכל רעד כזה אדיר יש לזה עדיין קהילת אונליין חזקה ? (אני מניח שכן, פשוט אבד לי העותק שלי..).
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים פחדד אלוהים !!!!!!!!!!!בחיים שלי לא הרגשתי כזאת תחושה של חוסר אונים !!! זה היה ממש אבל ממש חזק !!!!
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים פתחתי עוד ת'רד, אבל אני רואה שהוא מיותר... אפשר למחוק אותוו ולשנות את הכותרת של הת'רד הזה, אני רואה שאנחנו צריכים לוג רעידות אדמה. אני מהעמק, וזה הפעם אשכרה הזיז דברים על השולחן שלי, ישבתי על המיטה, הרגשתי את הכל זז כזה
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים :'( :'( :'( :'( :'( נשבר לי המסך נפל לרצפה 21 אינץ CRT חרא חרא חרא זה היה מפחיד!!! אני עכשיו בפרדס חנה אצל אבא שלי
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים הראש שלי עוד קצת מסתובב, אני גר בקריית אונו, והייתי בשירותים כשפתאום אני קולט שהכל רועד...
פורסם 2008 בפברואר 1517 שנים אני מאשדוד והרגע הרגשנו רעידה של איזה 30 שניות... צפיתי שזה יקרה שוב, ואולי אפילו יקרה אצלנו באזור מפחיד, אבל אני יודע טוב מאוד שאין שום דבר שאפשר לעשות רק נקווה שכשרעידה רצינית תגיע, נהיה בשטח פתוח ללא בניינים שיפלו עלינו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.