פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים בדיוק פתחתי הודעה בכלליחזקה לא ממש, אני גר בלוד, והרגשתי את הכיסא זז בקטנה ל-3-4 שניות
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים לא הרגשתי כלום :-X פעם אחרונה שהרגשתי זה היה מאוד מפחיד כמעט נפלתי מהכסא
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים אני ישנתי והתעוררתי בגללה, המיטה ממש רעדה לכמה שניות והארון עשה רעשים מוזרים, אני גר בנשר
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים שמעתי את הארון זז, אבל לא הרגשתי כלום.הבנתי שמדובר ברעידת אדמה, לרוב הקטנות האלו מבשרות על גדולות אז קצת חששתי לרגע.ירושלים
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים אני גר בבאר 7 ולא שמעתי כלוםיש לי שאלה ככל שאדם גר בקומה יותר גבוהה הוא אמור להרגיש את הרעידה יותר חזק או שאין קשר?
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים נצרת עילית , הכל רעד לכמה שניות , ועוד צפיתי במסור 4 באותו הזמן ופיתאום המסך התחיל לירעוד , הייה מפחידד.א , סרט מצוין, כמו שלושת הסרטים הראשונים!
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים אני הרגשתי פה דיי חזק, הכל רעד איזה חצי דקה.אזור ירושלים... (לומד) ב YNET כתוב שזה היה מקריית שמונה עד ירושלים.
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים בלילה לא נירדמתי כל הלילה..(ביגלל שנירדמתי באיזה 7 עד 11) ושניסיתי להירדם בערך ב 1:49 לפי שעון המחשב שלי הרגשתי את הרעידה הייתי על המיטה באותו רגע שמעתי את הארון ואת שולחן המחשב שלי זזים ואת המדליות שיש לי בחדר נידפקות אחת בשניהאני מקרית שמונה וזאת פעם ראשונה שמרגישים באמת רעידת אדמה פה ..לפני כמה חודשים שהיה רעידות אדמה אצלנו לא הרגישו דבר והפעם זה היה דיי חזק..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.