עבור לתוכן

מעוניין במסך 19" רחב ואיכותי לצרכי תכנות \ טקסט. תקציב - 1600

Featured Replies

פורסם

אהלן.

יש מסכים רחבים עם פאנל איכותי ?

give me your best shot.

תודה מראש.

:cool2:

פורסם

רחב 19 לא מומלץ, הוא יותר נמוך מ17 רגיל =\

ישנם 19" איכותיים רגילים בתקציב עם קצת חריגה, או 20" רחבים קצת פחות איכותיים אבל יותר גדולים וזולים

פורסם

אכן רחב רוכשים החל מ20.ממילא בתקציב הזה לא תמצא כאלה.ב1900 תוכל לקחת את הדל 2007WFP

(בקנייה קבוצתית כאן) או בכמה מאות יותר.אם הרחב איננו בגדר חובה אז יש את 971P של סמסונג.19 יפה שכמעט נכנס בתקציב.אם משחקים איננו פקטור בכלל אז אפשר לחשוב על לנובו 192P .אם מסיבה כלשהיא תחליט ללכת על פאנל TN (לא מומלץ פה) אז תיקח 22 רחב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

אם אני מחליט להשאיר את התקציב וללכת על מסך מרובע בסופו של דבר, האופציות שעומדות בפני הן ה-VP930 והלנובו ?

פורסם

את זה אתה תחליט.אני הייתי מוסיף מאה שישים שקל ולוקח את הסמסונג.

פורסם
  • מחבר

אוקיי. תודה, חברים.

ומה לגבי פיליפס ? קיים כרגע איזשהו דגם של פיליפס של 20" בעל פאנל איכותי ? אם קיים כזה, אני אנסה לשכנע את "בעל הממון" (אבא של חברה שלי) להשקיע עוד קצת...

פורסם

philips יעלה יותר.כשקניתי את ה200P7ES שלי באסטרוניקס הראה לי הבחור דגם רחב של ה20 אם פאנל איכותי (IPS לדעתי).אינני יודע את הדגם המדוייק והאם הוא עדיין במלאי.בכל אופן המחיר שלו לדעתי יחרוג משמעותית מתקציבך לכיוון 2500.לדעתי עדיף להסתפק בדל הרחב (2007WFP).

פורסם

אני מצרף בזאת קובץ אקרובט. sashaefi ,האם ראית את הדגם הרחב שבקובץ? זהו הדגם החדש של פיליפס - 200PW8ES. לפי מידע שקיבלתי מאיסטרוניקס פיליפס מרכיבה בו P-MVA או S-IPS, בהתאם למדיניות רולטת פאנלים. אם מדובר במחיר של 2500 ולא בעלות שוות ערך ל-2007WFP, שקשה לרכוש אותו בארץ כרגע, זה מאוד חבל, כי דומה שהפיליפס זמין לרכישה לכל המעוניין ויש לו ארגונומיה לא פחות מעולה. כדאי לבדוק הצעות מחיר בחנויות המורשות.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. אני מעוניין לקנות באחת משתי חנויות (אלוף\פנדה) כי זה קרוב לבית,

אבל הבעיה היא שכמעט אף פעם לא מוסיפים במפרט של המסך את סוג הפאנל כשאני מסתכל עליו באתרים של החנויות.

יש עוד דגם של פיליפס שכדאי לשים עליו עין?

פורסם

כרגע 200PW8ES הוא מסך איכותי תקציבי מבית פיליפס מה שאיסטרוניקס יכולה לשווק לצרכן. לדעתי לא יזיק לבקש מפנדה לבדוק עמם באיזו עלות הם יכולים להציע לך אותו, אם אתה מוכן לתקציב גבוה מ-1600 ש"ח - וזאת במידה ש-2007WFP קשה להשגה.

חנויות לא מציינות סוג פאנל בהרבה מסכים, מכיוון שהן מסתמכות על מפרטים מאתרי היצרנים וברוב המפרטים גם לא מצויין סוג הפאנל.

אתרים מצויינים לבדיקת סוגי פאנלים במסכים:

http://www.flatpanels.dk/panels.php

http://www.prad.de/en/guide/hersteller_start.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים