פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מישהו כבר צפה בסרט ויכול לתת רשמים בלי ספוילרים ? אני אהבתי את רוקי בלבואה (הסרט האחרון בסדרת רוקי) אז מי יודע אולי גם רמבו יצא טוב
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים הסרטטט מעוללהההלפי כל הביקורות(עדיין לא ראיתי)שמע מה יותר טוב מסילבסטר סטאלון בסרט אקשן מלא בחלקי בני אדם מתעופפים באוויר?
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים **שיעול**לזיין**שיעול** אני ממש לא אהבתי רוקי(אני מדבר על החדש) ושנאתי את כל הרמבואים לא ראיתי עדיין תסרט אבל גם לא נראה לי שווה צפייה ממילא זה לא משנה היום אתה יכול "להשיג" סרט בשעה אז "תשיג"ותגיד לנו קרירין
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר אני מחכה לאיכות נורמלית ... "לצפות" בסרט שהוא רק יוצא לקולנוע הרבה פעמים זה חוויה מפוקפקת מאוד
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים בתור אחד שראה בתור ילד את כל הרמבואים (הראשון כמו תמיד היה הכי מוצלח, (רוקי הראשון אגב זכה באוסקר על התסריט! (סטאלון כתב אותו) קראתי את התקציר של הרמבו 4 "ג"ון רמבו" ואני חושב שזה מקסימום סרט ליום גשום במיוחד ובמצב שה VOD נותנים לך כמה סרטים במתנה ואין לך על מה לנצל את זה ....לקולנוע הולכים לסרטים כמו המטריקס או שר הטבעות בזמנו ...לא לרמבו ...
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר רמבו אף פעם לא היה טוב כמו רוקי אבל רוקי האחרון היה סרט טוב וזה בעיקר בגלל שרואים את רוקי עצוב אחרי המוות של הדריאן וזה מכניס אותך עמוק לתוך הסרט הקרב עצמו בניגוד לרוקי הראשון היה משעמם אבל כל הדרמה לפני דוקה הייתה מאוד טובה באופן מפתיעה בעניין רמבו מת לחיות 4 יצא טוב ככה שגם רמבו 4 יכול לצאת טוב
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים לפי דעתי אין מה להשוות לפחות לא ברמה של השחקן הראשי שזה הרבה פעמים עושה את הסרט ולא נראה לי שאפשר להשוות בין ברוס יש לי קרחת וויליס לסילבסטר אני מדבר כמו מישהו מכפר תקווה סטאלון
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים מת לחיות 4 יצא טוב ככה שגם רמבו 4 יכול לצאת טוב הדרך היחידה שבה "מת לחיות 4" יכול להיות טוב היא לחזור בזמן ולבצע סיכול ממוקד בכל מי שעסק בסרט הזה.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים אני אישית לא ראיתי את הסרטים אבל את הסרט גון רמבו כן ראיתי ואני יכול להגיד שזה סאט מעולה מלא אקשן ויריות אין אפילו קטע אחד משעמם בסרט אני ממליץ לראות אותו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.