עבור לתוכן

כמה אתם משלמים להוט, ואיך להוריד את המחיר?

Featured Replies

פורסם

היי

מצטער אם זה לא המקום, אשמח אם יועבר לפורום מתאים יותר, אם יש כזה.

הייתי מעוניין להתייעץ אתכם בנוגע למחירים של הוט כספקית תשתית לאינטרנט, טלוויזיה בכבלים, וטלפוניה.

כרגע המצב אצלנו בבית הוא כזה:

- אני משלם 149 ש"ח על תשתית האינטרנט לחבילת 7/700

- אבא שלי משלם 240 ש"ח על האינטרנט בכבלים (בסיס+3 חבילות תוכן+3 ממירים, שניהם מהם תומכים ב VOD והשלישי לא)

למען האמת, נמאס לי לשלם כ"כ הרבה כסף, אני תמיד שומע על אנשים שצועקים וצועקים ומקבלים בהרבה פחות

אני לא ממש איש שצועק על נציגי שירות לקוחות ולא ממש טוב באיומי התנתקות, איכשהו יוצא שתמיד אומרים לי "אז תתנתק..." :(

התקשרתי היום להוט וביקשתי לדעת לגבי מחיר בחבילת ה"טריפל" שלהם, כדי לדעת בכמה זה יוזיל לנו עלויות

ההצעה שקיבלתי להלן:

378 ש"ח בחודש (על כל המנויים בצורה מאוחדת)

שאיתם אני מקבל את תשתית האינטרנט 7/700 הנוכחית שלי,

את חבילת הטלוויזיה בכבלים הנוכחית שלי (מפורטת לעיל)

וחבילת טלפוניה (ללא 2000 דקות "חינם"!! אם אני רוצה אותם צריך להוסיף על זה עוד 39 ש"ח בחודש)

בתעריף של 12 אג' לדקה לקווי ו 37.42 אג' לסלולרי.

כל זה בסה"כ של 378 ש"ח לחודש (417 ש"ח לחודש, אם אני מוסיף גם את ה 2000 דקות חינם להתקשרות לטלפונים קוויים)

+ 99 ש"ח דמי התקנה חד פעמיים לטלפוניה.

אשמח לקבל מכם חוות דעת על הצעת המחיר הזו, לדעת כמה אתם משלמים (אנא פרטו בדיוק על מה, אם אפשר)

ואיך השגתם את הדיל שלכם בדיוק.

תודה.

פורסם

אני משלם 205 בערך לכבלים ל 3 ממירים בלי VOD חבילת בסיס +3.

האינטרנט שלך מאוד יקר. אני משלם 45 לחבילת 3/150.

קצת מצחיק, קבלו את עוף קפוא, המשתמש הטרי ביותר.

פורסם
  • מחבר

האינטרנט לא יקר יותר ממה שהוא אמור להיות , זו פשוט העלות של הוט לחבילת 7/700

(זה אמור לעלות 139 ש"ח למי שיש לו בנוסף טלוויזיה בכבלים, אבל אצלי זה עולה 149 ש"ח כי המנוי מפוצל אז לא נחשב לי שאני "בעל טלוויזיה בכבלים")

כשאתה אומר שאתה משלם 45 לחבילת 3/150, אתה מתכוון לספקית? או להוט? כי אני שואל רק לגבי הוט, הספקית לא רלוונטית לדיון הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים