פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים http://www.mp3music.co.il/forums/topic/?id=7&guid=STDFZOHXGR1152008232546יש פה די הרבה
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים STATIC X-THE ONLY קצבי מטורף סוס לריצות.ואיך לא THE FINAL COUNTDOWN של יורופthe only לא בדיוק מתאים לריצות לדעתי אבל כשיר הוא אחלה-תודה.הקאונטדאון ממש לא מתאים לריצות לדעתי.
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר וואיי חבר'ה! תודה רבה לכם!!! חלק מהשירים פה בכלל מטורפים1!! וממש טובים! בסוף אני אפרסם את ה Playlist המלא. אולי אעשה mix מלא עם מעברים ממריצים - ואעלה אותו! תודה עוד הפעם!! זזתי לרוץ
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר אני אפשרסם בהמשך השבוע אשב עם חבר וננסה לעשות mix. אני יעלה את התוצאה לאחר-מכן.
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים לא יודע אם זה הטעם שלך אבל תנסה את זה: היה בסרט טוקיו דריפט, משם אני מכיר.
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים וואיי חבר'ה! תודה רבה לכם!!! חלק מהשירים פה בכלל מטורפים1!! וממש טובים! בסוף אני אפרסם את ה Playlist המלא. אולי אעשה mix מלא עם מעברים ממריצים - ואעלה אותו! תודה עוד הפעם!! זזתי לרוץ בבקשה ...אני ישמח ...שזה היה אפילו בסטיקי ! :smile1: :smile1: :smile1: :smile1:
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים מחבר חחח סבבה חברייה תודה בקשר ל tokyo drift לא כל כך אהבתי, קצת כואב לאוזן לדעתי... והקצב לא כל כך אחיד. בקשר לEye Of The Tiger - Survivor אני אוריד ואשמע תודה וכן אני אמור להיפגש עם חברי שיודע לעשות mixים וכל השטויות האלו כנראה ביום שישי. אשמח לפרסם את זה פה.
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים כך שירים של east clubbersbasshunterhttp://charts.eurodancehits.com/chart-admin.php?action=listChartsובאתר הזה יש רשימות צ'ארטים כל חודש של מוסיקה בסגנון שאתה רוצה תחפש... יש שמה הרבה
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים איזה קטע אני אשכרה עונה פה מהאינטרנט בסלולר שלי.. חח. בכל אופן - לך על Nightcore. בדרך כלל כשאני שומע את זה אני נכנס לקצב אחושקשוקה.. חח
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים Infected Mushroom - Bust a Moveמומלץ זה מהתקופה הטובה שלהם אני לוקח את זה איתי לכל ריצה
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים שמע ת'שיר פה, בדיוק ראיתי ת'סרטון וראיתי ת'אשכול שך nightwish - i wish i had an angel פשוט תרשום לו במקום לתת סתם סרטון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.