פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים מחבר ג'וקר,אכפת לך שאני יצטט אותך לחתימה שלי?בכל מקרה, לגריז הטרמי יש איזה שם רוסי, בתרגום לאנגלית זה KPT-8 משהו, אם זה עוזר לך...
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר תודה. ושכחתי לשאול האם זה משדנה אם ה-Heat sink יהיה מעל לצלעות הקירור של הצ'יפסט? (ממש מעל, יש רווח מאוד קטן).
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר תודה! כשאמא שלי תחזור מהעבודה אני יזמין את זה. אגב, מצאתי את שם החברה שמייצרת את הגריז הטרמי kpt-8, קוראים לה Khimtek Engineering. אגב, כמה שלא חיפשתי לא מצאתי איפה אשר לקנות אותה, עם כי תגובות עלייה מצאתי המון.
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים אז מה בסוף אתה קונה ?ד"א, בטח שלא תמצא אותה בחנויות, צריך סיווג ביטחוני גבוה...
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר אז מה בסוף אתה קונה ?את Thermalright Ultima 90I CPU Cooler.ד"א, בטח שלא תמצא אותה בחניות, צריך סיווג ביטחוני גבוה... זה הרי כל כך ברור שלא יתנו למכור בארץ שאריות רדיואקטיביות מצ'רנוביל... ;D ;D
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים גם אני לא הצלחתי למצוא ברשת שום דבר. זה ממש מסקרן הגריז הטרמי הזה.DANYL יש מצב שכשתקבל אותה תבצע מדידות קודם עם הגריז שבא עם הגוף קרור ואחכ עם ה KPT8 הזה? מצאתי תגובות בפורומים שאומרים שהי באמת משחה טרמית מעולה. מעניין בכמה מעלות יהיה השיפור.ועל איזה גוף קרור החלטת ללכת בסוף ? THERMAIL RIGHT?
פורסם 2008 בפברואר 1417 שנים מחבר גם אני לא הצלחתי למצוא ברשת שום דבר. זה ממש מסקרן הגריז הטרמי הזה.DANYL יש מצב שכשתקבל אותה תבצע מדידות קודם עם הגריז שבא עם הגוף קרור ואחכ עם ה KPT8 הזה? מצאתי תגובות בפורומים שאומרים שהי באמת משחה טרמית מעולה. מעניין בכמה מעלות יהיה השיפור.ועל איזה גוף קרור החלטת ללכת בסוף ? THERMAIL RIGHT?אני ימדוד, אל תדאג.אבל אני לא יודע מתי הוא יגיע אליי וכמה זמן הוא יהיה אצלי (הוא גר בת-ים, ובכל זאת, אני לא הלך לקחת לו את הגריז - הוא שלו ויש לו רק מזרק אחד לפי מה שהבנתי).לגבי איזה גוף קירור בחרתי,אתה צריך לקרוא לפני שאתה שואל שאלות, בדיוק תגובה מעלייך עניתי לשאלה זו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.