פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים לאחר הפסקת חשמל הווינדוס לא עולה ntldr is missing please press control+alt+deleteto resterיש פיתרון לבעיה ?יש לי הרבה חומר חשוב על המחשב
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים כנס לביוס ונסה לשנות את הסדר של הכוננים הקשיחים בייחוד אם יש לך כמה במחשב, זה אמור לפתור את הבעיה.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים כנס לביוס ונסה לשנות את הסדר של הכוננים הקשיחים בייחוד אם יש לך כמה במחשב, זה אמור לפתור את הבעיה.מזה יתן? הוינדוס מותקן על הארדיסק מסויים.. איך שינוי סדר הכוננים יפתור את הבעיה? הקובץ עדיין יחסר..
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים מחבר כנס לביוס ונסה לשנות את הסדר של הכוננים הקשיחים בייחוד אם יש לך כמה במחשב, זה אמור לפתור את הבעיה.תודה על העזרההצלת אותי
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים תודה על העזרההצלת אותיWTF? איך זה בדיוק מסדר את הבעיה? התקנת את המע' הפעלה על 2 הארדיסקים?!
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים אתה יכול לחסוך את הריפייר הארוך ולהיכנס דרך ההתקנה של XP לrecovery console ושמה לעשות העתקה של ntldr וntdetect.com מהדיסק לתיקייה של הווינדוס. אחרי זה תעשה ריסטרט והווינדוס צריך לעלות.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים טוב אז דבר ראשון-לפי מה שאני יודע הקובץ הנ"ל, NTLDR (או בשמו המלא NT Loader), זהו קובץ מערכת האחראי על אתחול הווינדוס.ובקשר לבעייה שלך, חיפוש קצר בגוגל היה עוזר לך המון:http://support.microsoft.com/kb/318728/he
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים אתה יכול לחסוך את הריפייר הארוך ולהיכנס דרך ההתקנה של XP לrecovery console ושמה לעשות העתקה של ntldr וntdetect.com מהדיסק לתיקייה של הווינדוס. אחרי זה תעשה ריסטרט והווינדוס צריך לעלות.אתה יכול אולי יותר לפרט איך אני מגיע ל XP ל ?recovery consoleואני אני מעתיק את הקבצים?..
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים במצב כזה מכניסים לכונן ה-DVD או מה שלא יהיה דיסק התקנה של WINXP, עושים ממנו BOOT (מכוונים בביוס שיעלה מהכונן DVD), ואז יש אפשרות ללחוץ על R והוא ייתקן את מערכת ההפעלה שנדפקה. לא יודע איך עושים את זה, אבל שמעתי שהתקנה אחת יכולה לתקן התקנה אחרת אם שני הקשיחים מחוברים לאותו מחשב.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים לא ממש מדויק.ברגע שהתקנה נטענת:לחיצה על R -> יכניס אותך ל recovery consoleלחיצה על ENTER -> לחיצה על F8 -> ואז שהוא מוצא מערכת הפעלה מותקנת שוב ENTER -> יתקן את המערכת הפעלה
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים לא ממש מדויק.ברגע שהתקנה נטענת:לחיצה על R -> יכניס אותך ל recovery consoleלחיצה על ENTER -> לחיצה על F8 -> ואז שהוא מוצא מערכת הפעלה מותקנת שוב ENTER -> יתקן את המערכת הפעלהסבבה ובמקרה ואני רוצה להעביר ידנית את 2 הקבצים מהדיסק לתקיית הוינדוס?
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים 1. RECOVERY CONSOLE לא מתקן לבד שום דבר. יש להריץ בו פקודות, והפקודות מופיעות בקישור למיקרוסופט שקבלת למעלה.2. הקבצים האלו לא נמצאים בספרית WINDOWS הם נמצאים בספרית השורש (\:C ) והם מוסתרים.
פורסם 2008 בפברואר 1017 שנים מחבר WTF? איך זה בדיוק מסדר את הבעיה? התקנת את המע' הפעלה על 2 הארדיסקים?!סידרתי את סדר הכוננים בבוט והבעיה נפתרה. והווינדוס מותקן לי על HD 1 .רציתי להתקין VISTA על HD משני במקביל ל-XP שמותקן לי כרגע אבל עכשיו אני מפחד שה-ntldr הזה יעשה לי בעיות אחר כך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.