עבור לתוכן

ntldr is missing לאחר הפסקת חשמל

Featured Replies

פורסם

לאחר הפסקת חשמל הווינדוס לא עולה

ntldr is missing please press control+alt+delete

to rester

יש פיתרון לבעיה ?

יש לי הרבה חומר חשוב על המחשב

פורסם

מצטרף.. גם לי זה קרה פעם לא הצלחתי לתקן ועשיתי פירמוט..

פורסם

כנס לביוס ונסה לשנות את הסדר של הכוננים הקשיחים בייחוד אם יש לך כמה במחשב, זה אמור לפתור את הבעיה.

פורסם

כנס לביוס ונסה לשנות את הסדר של הכוננים הקשיחים בייחוד אם יש לך כמה במחשב, זה אמור לפתור את הבעיה.

מזה יתן? הוינדוס מותקן על הארדיסק מסויים.. איך שינוי סדר הכוננים יפתור את הבעיה? הקובץ עדיין יחסר..

פורסם

מה הקשר סדר boot? קובץ מערכת נדפק.

תכניס דיסק של windows ותעשה repair.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה

הצלת אותי

פורסם

תודה על העזרה

הצלת אותי

WTF?

איך זה בדיוק מסדר את הבעיה? התקנת את המע' הפעלה על 2 הארדיסקים?!

פורסם

אתה יכול לחסוך את הריפייר הארוך ולהיכנס דרך ההתקנה של XP לrecovery console ושמה לעשות העתקה של ntldr וntdetect.com מהדיסק לתיקייה של הווינדוס. אחרי זה תעשה ריסטרט והווינדוס צריך לעלות.

פורסם

טוב אז דבר ראשון-

לפי מה שאני יודע הקובץ הנ"ל, NTLDR (או בשמו המלא NT Loader), זהו קובץ מערכת האחראי על אתחול הווינדוס.

ובקשר לבעייה שלך, חיפוש קצר בגוגל היה עוזר לך המון:

http://support.microsoft.com/kb/318728/he

פורסם

אתה יכול לחסוך את הריפייר הארוך ולהיכנס דרך ההתקנה של XP לrecovery console ושמה לעשות העתקה של ntldr וntdetect.com מהדיסק לתיקייה של הווינדוס. אחרי זה תעשה ריסטרט והווינדוס צריך לעלות.

אתה יכול אולי יותר לפרט איך אני מגיע ל XP ל ?recovery console

ואני אני מעתיק את הקבצים?..

פורסם

במצב כזה מכניסים לכונן ה-DVD או מה שלא יהיה דיסק התקנה של WINXP, עושים ממנו BOOT (מכוונים בביוס שיעלה מהכונן DVD), ואז יש אפשרות ללחוץ על R והוא ייתקן את מערכת ההפעלה שנדפקה.

לא יודע איך עושים את זה, אבל שמעתי שהתקנה אחת יכולה לתקן התקנה אחרת אם שני הקשיחים מחוברים לאותו מחשב.

פורסם

לא ממש מדויק.

ברגע שהתקנה נטענת:

לחיצה על R -> יכניס אותך ל recovery console

לחיצה על ENTER -> לחיצה על F8 -> ואז שהוא מוצא מערכת הפעלה מותקנת שוב ENTER -> יתקן את המערכת הפעלה

פורסם

לא ממש מדויק.

ברגע שהתקנה נטענת:

לחיצה על R -> יכניס אותך ל recovery console

לחיצה על ENTER -> לחיצה על F8 -> ואז שהוא מוצא מערכת הפעלה מותקנת שוב ENTER -> יתקן את המערכת הפעלה

סבבה ובמקרה ואני רוצה להעביר ידנית את 2 הקבצים מהדיסק לתקיית הוינדוס?

פורסם

1. RECOVERY CONSOLE לא מתקן לבד שום דבר. יש להריץ בו פקודות, והפקודות מופיעות בקישור

למיקרוסופט שקבלת למעלה.

2. הקבצים האלו לא נמצאים בספרית WINDOWS הם נמצאים בספרית השורש (\:C ) והם מוסתרים.

פורסם
  • מחבר

WTF?

איך זה בדיוק מסדר את הבעיה? התקנת את המע' הפעלה על 2 הארדיסקים?!

סידרתי את סדר הכוננים בבוט והבעיה נפתרה. והווינדוס מותקן לי על HD 1 .

רציתי להתקין VISTA על HD משני במקביל ל-XP שמותקן לי כרגע

אבל עכשיו אני מפחד שה-ntldr הזה יעשה לי בעיות אחר כך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים