פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אהלן,הורדתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA 169.21.מאז שהתקנתי את הדרייברים האלו נעלמו לי לפתע האופציות של האוברקלוקינג.גם לאחר שהתקנתי מחדש את ה RIVATUNER 2.0שם בכלל אין לי אפילו אפשרות להכנס לאוברקלוק!מה עושים מפה?
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מכיר היה לי את זה.פה אף אחד לא ידע לענות לך, אתה צריך לפורום nvidia של האתר guru3d.com ושם לשאול, ייתנו לך את מה שאתה צריך להוסיף בתוך ה CFG של rivatuner...
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר וואי איזה סיוט...למה צריך לעזאזל להוסיף CFG לתוך הריבה טיונר...איזה מטומטם זה.מה שמצחיק שעם הדרייברים הישנים 158 אין בעיה בכלל!אפילו האופציה של האוברקלוקינג דרך התוכנה VDOTOOL נעלמה....
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר אין בכלל אופציה להכנס לאוברקלוק...אני חושב שאני יודע לקרוא מה רשום שם...הכל פשוט נעלם.מחקתי את הדרייברים האלו והחזרתי ל 158.19.הופ! קפצו להם האפשרויות של האוברקלוק...(לא רשום שם אפילו forcewere driver detected)מעניין,איך מכניסים אוברקלוק עם הדרייברים החדשים?דרך אגב אפילו האופציה של הטמ"פ של הכרטיס מסך נחסמה!מה הולך עם הדרייברים ההזויים האלו....
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אמרתי לך אחי אתה מבזבז פה זמן, תשאל בפורומים של guru3d באנגלית יתנו לך שם תשובה, פשוט הגרסא של rivatuner ישנה בשביל הדרייברים האלה.אבל אתה חייב אותם בשביל איכות הביצועים אז פשוט תשאל ותקבל תשובה מדוייקת איזה שורה להוסיף אחי!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.