פורסם 2008 בפברואר 917 שנים שלום לכולםאחרי שימוש של חודשיים בויסטה שבזמן הזה היא קרסה פעמיים והייתי צריך להתקין שוב החלטתי לחזור לXP.יש לי 2 שאלות.1)כדאי לחזור?2)יש אפשרות להעביר את כל הרג'יסטרי שאני לא יצטרך להתקין הכל מחדש?תודה
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אני מניח ש:1. כן.2. לא.אבל אם לא התקנת את ה SP1, אולי שווה לנסות להתקין את זה בשביל יציבות.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר התקנתי כבר, פשוט לא הרגשתי כ"כ הבדל המערכת בסדר והכל אבל אין לי שום סיבה להשאר עליה היא סתם כבדה...השאלה אם באמת כדי להשאר או לעבור.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אני עם הקודם.הערכה יוצאת עוד חודש... תעבור אותו ותתקין...ברמה העקרונית... XP נכון לעכשיו הוא הרבה יותר טוב. השאלה באיזו ערכה יתחיל הייתרון של ויסטה על אקס פי...
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר בתכלס אין שום דבר מיוחד שאני משתמש בו בויסטה שאין בXP...החיסרון שהיא תופסת מלא משאבים וכו'...
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים חלק מהדברים אפשר לבטל (יש כל מני מדריכים בשביל זה). אבל אם אתה מרגיש ככה שזה פוגע לך בביצועים של המחשב (אחרת מה איכפת לך) ואתה לא מרוצה מהביצועים אחרי המדריכים, אז תחזור.
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר דווקא זה עובד טוב כמו XP...החסרון היחיד שיורדים לי איזה 2-3 FPS במשחקים.אבל לא נורא
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר יש בזה משהו... חחאני מרגיש שזה יום כ"כ מבוזבז =\.אבל בלי קשר פשוט עכשיו החליפו לי להוט אז כבר אין לי איך להשתמש במדיה סנטר בצורה שימושית אז כבר לא מפריע לי לחזור לXP הפשוט והנחמד שהיה לי קודם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.