עבור לתוכן

מעבדת מחשבים אמינה אך זולה באיזור השרון\ אדם פרטי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

שמי תומר ואני גר ברעננה.

אני מתכנן הזמנת מחשב בסכום של 5,100 ש"ח ואני לא רוצה לתת לידיים של חאפר לגעת בזה. אני מעוניין, אפילו בסתם אחד שיודע להתעסק עם זה טוב.

כלומר, אני מזמין חלקים חלקים, אני מזמין" מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, מאוורר, היט סינק, כרטיס טלוויזיה, הארד דיסק, צורב, ספק.. והוא יצטרך להתקין אותם בתוך המארז ככה שייצא לי מחשב פצצה :)

אני צריך אחד שלא ממהר, אחד סובלני שיעשה את העבודה עד הסוף. שהכבלים יהיו מסודרים פרפקט.. אם אני צריך לשלם איזה 50 ש"ח על UV CABLE או איך שלא קוראים לגומי הזה שמשחילים בתוכו את החוטים, אין בעיה... אני מעוניין לעשות סידור כבלים עד הסוף, שממש, חוץ מלהחליף מדי פעם משחה תרמית וניקוי עם ספריי לחץ אוויר.. לא יהיה צריך לעשות כלום.

אני יפנה לכאלה בפורום שאני רואה שעשו עבודה יפה עם עצמם (מדור המודינג) ויציע להם.. אבל אתם מוזמנים גם להציע לי.. סתם, עבודה קטנה, שתכניס לכם כסף קל, דגש, קל :P

חוץ מזה, אם יש איזושהי מעבדה אמינה שתוכל לעשות את זה במעט כסף... מה טוב =]

תומר.

פורסם

כמה צריכה בערך לעלות כזאת עבודה אצל אדם פרטי?

במידה ועושים את זה, מה קורה בנושא של אחריות?

פורסם
  • מחבר

כמה צריכה בערך לעלות כזאת עבודה אצל אדם פרטי?

במידה ועושים את זה, מה קורה בנושא של אחריות?

לא יודע, אני מניח שאדם שעשה כבר עבודות מקיפות במודינג יידע להרכיב מעבד, היטסינק, כ.מסך וכו'.

אבל כנראה שאני יזמין דרך TMS, הם פתחו מעבדה בהרצליה.. אז אני יבקש מהם להביא לי את המחשב להרצליה ושאני ייקח משמה וזהו =]

פורסם

מה הקשר למודינג?

לא עשיתי מודינג בחיים שלי ואני יכולה להרכיב מחשב עם יד קשורה מאחורי הגב ובעיניים עצומות.

פורסם

אין קשר למודינג!

תנסה להרכיב אותו לבד

זה כיף(אני לפחות נהנה מזה)!

וחוץ מזה רק ככה אתה תלמד את המחשב שלך טוב

פורסם

מה הקשר למודינג?

לא עשיתי מודינג בחיים שלי ואני יכולה להרכיב מחשב עם יד קשורה מאחורי הגב ובעיניים עצומות.

כנ"ל ;D למרות שיש לי ידים שמאליות וגם אני גר באיזור המרכז.

אחי תנסה לסדר מTMS שעבירו את החלקים להרצליה

ותבקש מהם לפני שפותחים את הקופסאות של החלקים שיתנו לך לראות ואז הם ירכיבו לך וימהירו לך ב0 עלות.

אם זה אפשרי זה מצויין ו זה יעזור לך בכול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים