עבור לתוכן

להזמין מוצר מאיביי ללא ביטוח משלוח - האם יש כאן סיכון?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להזמין מוצר מאיביי (יוצא בערך 470$ אם משלוח), אבל מי שמוכר אותו לא מציע shipping insurance במשלוח לישראל. האם יש בעיה להזמין מוצר ללא ביטוח משלוח? סיכון כלשהו?

תודה.

פורסם

יש סיכון ובמחיר הזה כמובן תלוי מה הגודל של החבילה אבל כמעט ודאי שהמכס יתפסו את החבילה. ככה שתצטרך להוסיף מע"מ לסכום הזה 470$ וכמובן גם אין אחריות. תעשה חושבים אם כדאי לך להזמין מאיביי או לא. ואני מדבר מניסיון של אחד שהזמין מעל 15 מוצרים מאיביי כולל אחד בכמעט 2000$.

פורסם
  • מחבר

מה? יש קשר בין הביטוח למע"מ? הביטוח זה לא למקרה שמישהו גונב את החבילה?

פורסם

:) לא בלי קשר לביטוח. אני אומר בכללי שבסכום הזה כמעט ודאי שהמכס יתפוס.

לגבי הביטוח מכיוון שזה מוצר כזה יקר לא הייתי מסתכן... ככה לא תוכל להפעיל את PAYPAL במקרה שמישהו יגנוב את החבילה.

ביננו חבילה עם תג מחיר כזה מועדת לגניבה.(המוכרים חייבים לפרט את תוכן החבילה וערכה)

באיזה מוצר מדובר?

פורסם
  • מחבר

בסדר, מצאתי מישהו ששולח עם ביטוח.

מדובר בASUS EEE PC.

ויהיה לי מע"מ על החבילה בטוח? החבילה עולה 500$.

פורסם

זה בכלל לא משתלם

זה פחות או יותר המחיר שצפוי להיות בארץ שהנייד הזה יגיע לארץ

ככה שאתה לא תחסוך כלום

פורסם
  • מחבר

אין אותו בכלל בארץ. כל האתרים שכותבים שיש להם אותו עוד אין להם מלאי, +המחשב משודרג עם 2GB RAM DDR2 667MHZ ורק זה עולה בארץ, הכי זול, 360 ש"ח - כך שאני כן חוסך פה, +אני אקבל אותו עד סופ"ש הבא במקום אלוהים יודע מתי, +יש לי אחריות של שנתיים במקום שנה (אחריות מקורית של ASUS, רק חבל שאני אצטרך לשלוח להם את המחשב אם תהיה לי בעיה.. :/)

פורסם

הוא לא הגיע לארץ כי אין זמינות בחול

שיהיה זמינות הוא יגיע

ואתה פשוט קונה אותו במחיר מנופח כי אין זמינות

פורסם

QQQ

2 ג'יגה של זכרון לניידים 667MHZ עולה 240 ש"ח.

ה EEE כבר זמין בחלק מהמקומות במחיר של כ 2000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

איכפת לך להראות לי לינק לזכרון? ולחנות שיש לה אותו במלאי? בצבע לבן? לא הSURF? הגרסא של ה4G והWEBCAM?

פורסם

הזכרונות-

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1123

חנות שיש לה במלאי- לא מצאתי את זה שהוא לא SURF

חוץ מזה, צריך גם לבדוק עם החנות אם יש להם במלאי. לא אצל כולם זה מצוין באתר.

פורסם

אולי אני קצת סוטה מהנושא של הדיון, אך אני חייב לשאול, מהם השימושים של מחשב חלש כמו זה?

פורסם
  • מחבר

עיבוד תמלילים בעיקר, תוכנות מדיה כמו iTunes בשביל סרטים ומוזיקה, משחקים בסיסיים (הוא מסוגל להפעיל דברים כמו HL 1, W:A, UT: GOTY ואפילו את UT2004) אינטרנט וכו'...

וDUAL CHANNEL לא נתמך בו. אני יודע מה טוב בשבילי אז אל תגידו שזה מחיר מנופח, אני מזמין אותו היום בערב/מחר בצהריים.

פורסם

מי אמר לך שהוא מריץ את UT2004 ?

אני בספק גדול אם הוא מריץ אותו נורמלי

וחוץ מזה לא יהיה לך מספיק זיכרון אם לא תקנה ארד דיסק חיצוני

רק להתקין WINXP יזמבר לך את הזיכרון פלאש שיש על המכשיר

לדעתי אתה קונה אותו מהסיבות הלא נכונות בכלל

פורסם
  • מחבר

יש סרטון ביוטוב, הוא רץ חלק לחלוטין. ואני לא מתכוון להריץ עליו UT2004, רק אמרתי שהוא מסוגל לזה.

ותאמין לי שאני יודע יותר טוב ממך למה אני קונה אותו, אני ממש לא קונה אותו לגיימינג, מישהו אמר שהוא מאוד חלש, אז אמרתי את זה כי הוא לא כזה חלש בכלל.

ואני יכול להגיע ל537MB של מקום תפוס אחרי התקנה+עדכונים, אל תשאל איך, כי זה לא עניינך, ואתה גם מוזמן לצאת מהת'רד שלי, וגם מהבית.

אני קונה אותו כי אני צריך מחשב קטן מאוד ובלי חלקים נעים, וזה בדיוק מה שיש למחשב הזה. אה כן, ומקום זה לא בעיה בכלל. כמה מסמכי טקסט שמשקלם שואף ל0, כמה שירים, סרטים, תוכנות, משחקים וסיימנו. ואני גם קונה כרטיס SDHC 8GB.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים