פורסם 2008 בפברואר 817 שנים 4 הליבות מ 55-60 מעלות ב OC של 3GHZ , טמפ' סבירות או גבוהות מידי ?אני מבין שעם ה V1 , במאמץ או מנוחה ?עם איזה תוכנה וגירסא מדדת ?
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים לא בדקתי , צריך תוכנה להעמסת המעבד נכון ?תשתמש בSuperPIתריץ אותו על 1M ובזמן זה תשים את הCoretemp ובזמן שהתוכנה רצה.תבדוק כמה מעלות יש לכל ליבה.
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים גם PRIME-95 תהווה בדיקה טובה.55-60 אלו הטמפ' שאמורות להיות לך במאמץ (עם הקירור שלך), אולי אפילו פחות.
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים מחבר כן יש מצב שזה בגלל שאחד הפינים ביקרור נשבר , אתה יודע איפה אפשר להשיג כאלה? , רק כאב ראש יש לי עם הקירור הזה אם היתי יודע הייתי קונה משהו אחר , גם כשהוא הגיע לא ציפיתי שיהיה כל כך עדין והייתי צריך לעקם את הברזל של המאוורר כדי שהקירור לא יקרקר כמו תרנגול , להבא רק אחד שמתחבר בתחתית לוח האם...
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים אחד מאיזה פינים?מהארבעה השחורים שנתפסים בלוח?אם כן אז כנראה שאין מגע בין גוף הקירור למעבד, ואתה פשוט מסכן את המעבד שלך.ממליץ לך לבדוק את העניין לפני שיגרם נזק.
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים מחבר כן אחד מהם מתפרק ל-2 חלקים (חלק שחור ולבן) אני פשוט מחבר אותם אחד לשני בלי שיהיה קליק כרגע זה הפתרון היחידי בהתחשב באמצעים...
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים מחבר בדקתי יש מגע , הטמפ' הגבוהות נובעות כתוצאה מזה שהמארז בתיבת העץ מתחת לשולחן (בתמונה שרואים את המארז מקדימה) , כאשר הוצאתי את המארז לרגע ופתחתי את המכסה הטמפ' נפלו ל 47-51 מעלות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.