עבור לתוכן

מי מכם שידרג לאחרונה ומרגיש שנידפק ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אל תשכח שכל משחק עולה 400 שקל ! שזה לא מעט...

• תגובות 49
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא לא יהיה עגלה כל עוד יצאו לו משחקים שלא יצאו למחשב

אני חושב שזה דפוק לשפוט קונסולה רק לפי גרפיקה

יש את עניין העלות תועלת

ואני מעריך שעוד שנתיים הPS3 יהיה במחיר של 250$

ואם הרבה משחקים שלא יגיעו למחשב

קרירין אין מה לעשות, האנושות נמשכת ליופי! עם כל הכבוד לגיימפליי ויש כבוד, קונסולה עם גרפיקה עלובה לא תשרוד היום.

ואל תביא לי דוגמה של ה-Wii כי אם לא היה לו השלט המיוחד הוא היה היום כבר היסטוריה.

פורסם

כרגע סיימתי את זלדה WW

אתה לא תאמין איך משחק מי 2002 עדיין יכול להיות מאוד טוב היום

וזה משחק גימקיוב

חוץ מזה גם הPS2 שרד הרבה אחרי שהגרפיקה שלו הייתה נחשבת מיושנת

גרפיקה יכולה לעזור מאוד למשחקים מסוימים אבל לא לכל המשחקים

אתה לא צריך סופר גרפיקה למשחקי פזלים\פלטפורמות\אסטרטגיה\מכות

ועוד סוגים אחרים

גרפיקה חשובה בעיקר בFPS ובמרוצים

וזה סוג המשחקים שאני לא משחק בWII (מטרואיד זה FPA ) וזה סוג המשחקים שאני לא ירצה לשחק בפלטפורמה מיושנת גרפית

אבל ברוב הז'אנרים אין לי צורך בגרפיקה חזקה

רק תראה איך נראה זלדה WW -

http://www.stage6.com/user/JuliusSSV/video/1279060/Legend-of-Zelda:-The-Wind-Waker-(GCN)-Trailer-1

(וכן לינק גאי -אבל המשחק מאוד טוב )

פורסם

בלי לקרוא אף הודעה בדיון, אני יכול לנחש על מה מדברים פה.

פותח הדיון מתלונן על זה שרק לפני כמה חודשים הוא קנה חומרה חדשה, וכבר לא מסוגל להריץ אף משחק על 30 פריימים.

אני רואה בהודעה מעליי את קרירין, ואחרי כמה עמודים בטוח נגררנו לדיון "האם גרפיקה חשובה לקונסולה?".

בכל מקרה.

לפותח הדיון- מה אתה רוצה שיקרה? שההתקדמות הטכנולוגית תיעצר עד שתאסוף כסף לכרטיס מסך חדש? זה לא ייקרה. מה לעשות. אם אתה מרגיש שדופקים אותך, אתה מוזמן לא לקנות חומרה חדשה..

קרירין- חלעס. WII לא נראה טוב, נינטנדו לא התקדמו מילימטר בכיוון הזה. ולכן WII לעולם לא יהיה פלטפורמה לגיימרים כבדים, הוא פשוט לא בנוי לזה. משחקי פלטפורמה יימאסו גם עליך מתישהו. אז בוהו, אתה יכול לנפנף שלט מול מאריו. בוהו.

פורסם

קרירין- חלעס. WII לא נראה טוב, נינטנדו לא התקדמו מילימטר בכיוון הזה. ולכן WII לעולם לא יהיה פלטפורמה לגיימרים כבדים, הוא פשוט לא בנוי לזה. משחקי פלטפורמה יימאסו גם עליך מתישהו. אז בוהו, אתה יכול לנפנף שלט מול מאריו. בוהו.

1-תקרא את כל הדיון

2-לא אמרתי שהWII מתאים לכל המשחקים

אבל הוא בהחלט מתאים להרבה מאוד משחקים

בשביל משחקים שהWII לא מתאים להם יש לי PC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים