עבור לתוכן

מי מכם שידרג לאחרונה ומרגיש שנידפק ?

Featured Replies

פורסם

המחשב הזה פשוט אסון, לפני כ 5 חודשים קניתי ג'יגה זיכרון + ליברטי 400 + 1950XT.

ואני מרגיש פשוט רע ! כל משחק חדש שיוצא אני מתבאס ! כולם פורטים מ 360 ! ובכולם אני

עדיין צריך להוריד הגדרות אפילו ששילמתי 2400 שקל על המחשב.

אם הייתי קונה 360, הייתי משלם אולי 200 שקל יותר אבל הייתי מקבל ביצועים נורמליים !

קחו נגיד את Gears of War, ב 360 הוא רץ חלק לגמרי אבל אצלי, קירטועים, גיהוקים, שיעולים הקאות ומה שלא תירצו !

עוד אחד, PES 08 , המשחק למחשב פשוט מרגיז ! על הזמן יש נפילות קטנות ומעצבנות ב FPS

מה שכמובן ב 360 אין ! :pissed:

ויש עוד כל כך הרבה דוגמאות, ממש נמאס !

אז נוותר על הרשת, אז לא נדייק ב 300 אחוז עם הגיימפאד, אז לא נשחק קרייסיס ! :-X

אבל לפחות נקבל ביצועים נורמליים ומשחקים בזמן !!

אני לא יודע מה איתכם, אם הייתי יכול הייתי משנה את ההחלטה ולקח 360, למרות שעכשיו זה כבר לא

מאוד עוזר לי, אני כיתה ט' וכבר לא שווה לא עכשיו לקנות 360 ... אבל לכל מי שמתלבט מה לקחת

שייח את זה לצומת ליבו.

• תגובות 49
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כבר הסברתי לך שהמעבד שלך הוא צוואר בקבוק רציני, תחליף אותו לאחד חדש והכול יסתדר.

פורסם

המעבד שלך קצת מעצבן :-\ הוא מהווה צוואר קבוק לא קטן

וב Gears Of War יש נפילות מוזרות לכולם, הפורט עצמו קצת לאגגי, אתה לא לבד בזה...

כנ"ל ב PES עם נפילות FPS מוזרות.

פורסם
  • מחבר

כל כך פשוט, כן אה ?

רק נלך לחנות, נשלם 1K -+ והכול ייפתר, ואז מה ? עוד 5 חודשים שוב נתרגז על כ.מ חלש ? :nono:

ואתה גם צריך להבין שלא לכולם יש את הכסף ללכת ולקנות, בישבלי זה היה השידוג האחרון עד סוף הלימודים... ואם חושבים על זה אפילו סוף הצבא !

פורסם

אז על מה אתה בוכה בדיוק? אם זה מה שיש אז זה מה שיש.

פורסם
  • מחבר

אני יותר בכיוון של מייעץ..

למי שעומד לשדרג את המחשב ויודע שהוא לא יכול לעמוד אחרי הקצב הזה, שייתחיל להיסתכל על ה 360.

פורסם

כל כך פשוט, כן אה ?

רק נלך לחנות, נשלם 1K -+ והכול ייפתר, ואז מה ? עוד 5 חודשים שוב נתרגז על כ.מ חלש ? :nono:

ואתה גם צריך להבין שלא לכולם יש את הכסף ללכת ולקנות, בישבלי זה היה השידוג האחרון עד סוף הלימודים... ואם חושבים על זה אפילו סוף הצבא !

כן זה מאוד פשוט, כשקניתי את הכמסך ידעתי שהמעבד יגביל אותו, זה היה חלק מהתיכנון לקנות מעבד עם הכרטיס מסך אז על זה אין לך מה להתלונן.

לגבי הXBOX אם היה לזה עכבר עם מקלדת מזמן הייתי קונה גם לי נמאס מהשידרוגים האלה כול שבוע.

פורסם

NAVK 2

TAKE IT EASY :)

אתה לא הראשון ולא האחרון

לא כל הילדים גודלים עם Q6600 ו 8800GTX ומסך דל 22 אינטש

גם אני כשהייתי ילד הייתי צריך להמתין 6 שנים עד שההורים שלי קנו מחשב חדש

פורסם
  • מחבר

אבל זאת טעות שאני עשיתי שלא לקחתי את ה 360, ואני בא לייעץ לכולם שלא ייחזרו על אותה הטעות.

כן זה מאוד פשוט' date=' כשקניתי את הכמסך ידעתי שהמעבד יגביל אותו, זה היה חלק מהתיכנון לקנות מעבד עם הכרטיס מסך אז על זה אין לך מה להתלונן.

לגבי הXBOX אם היה לזה עכבר עם מקלדת מזמן הייתי קונה גם לי נמאס מהשידרוגים האלה כול שבוע.

[/quote']

באמת לא פעלתי נכון שקניתי את הכרטיס, ידעתי שהמעבד יגביל אותי, פשוט לא הבנתי עד כמה...

אבל יש לי חבר שקנה מחשב קרוב לזמן שאני שידרגתי והוא לפי דעתי יותר אכל אותה,

הוא לקח את ה 8800GTS היישן עם 320 מגה, ואני חושב שגם הוא, עמוק בפנים, בוכה על זה שלא

קנה 360 בחצי מהמחיר שעלה לו המחשב.

פורסם

וב Gears Of War יש נפילות מוזרות לכולם, הפורט עצמו קצת לאגגי, אתה לא לבד בזה...

האמת ב360 היו לי כמה גליצים/לאגים אבל זה היה פעם בהרבה זמן - לא כמו שאומרים שיש בPC.

יש לזה פתרון - הבנתי שהוא לא הכי נוח אבל אתה מקבל את מה שרצית.

פורסם

NAVK2

אם הלוח שלך תומך, גם מעבד ב 400 שקל יפתור לך את הבעיה בקלות.

אתה לא צריך E8400 או Q6600, גם E2180 יהיה די והותר.

זה נכון שהיום צריך לשדרג יותר יחסית לפעם, אבל מצד שני- התמורה ביחס למחיר עלתה, והמחירים בכלליות ירדו.

לפני 3 שנים מחשב למשחקים ברמה נורמלית היה 4500-5000 שקל בלי מסך

היום ב 3500 אתה קונה משהו מקביל ברמה, ואפילו יותר טוב. (כלומר, הרמה ביחס לתקופה)

פורסם

אם קנית את המחשב רק לפני 5 חודשים אז זו באמת הייתה טעות לקנות מעבד כזה חלש (יחסית כמובן). באותה תקופה לא היה שום הגיון לקנות מעבד חד-ליבתי, במיוחד כאשר השימוש הוא למשחקים.

סך הכל הכרטיס מסך של הוא בהחלט מצויין ואמור להיות טוב גם היום, ולגבי זכרון אפשר מקסימום לשדרג עוד גיגה, זה אמור לעלות היום פחות ממאה שקל. אבל כמו שכבר אמרו לפני המעבד מהווה צוואר בקבוק.

אני חושב שאם מתכננים טוב מראש כשקונים מחשב, ואם מראש מוכנים להתפשר ולא לקנות את המקסימום האפשרי (רק כדי לבכות חודשיים אחרי זה כשיוצא כרטיס מסך יותר מתקדם...), אז השדרוגים הם לא כאלה נוראים.

מבחינה כלכלית כבר עשיתי את החישוב שלי שזה עדיין יותר זול מקונסולה מפני שבמילא אני צריך להוציא כסף על מחשב בשביל אינטרנט, אופיס וכו' - אז עיקר ההשקעה הנוספת למשחקים היא רק על הכרטיס מסך שגם אחד ברמה גבוהה למדי עולה אולי חצי מקונסולה, אם לא שליש (אני למשל הוצאתי רק 650 שח על הכרטיס מסך, ואני מריץ משחקים חדשים בסבבה).

מה שכן, אני מקנה בבעלי הקונסולה בגלל השקט הנפשי שלהם. כלומר גם אם בסופו של דבר השדרוג הוא לא כזה נוראי מצד ההוצאה הכספית (ובא לא נשכח שגם קונסולות לא שורדות לנצח וגם אותן צריך להחליף פעם בכמה שנים), עדיין זה הרבה יותר כיף כשיש לך מכונת משחקים ואתה יודע שאתה מסודר לשנים הקרובות. הבעיה העיקרית אצלי בשדרוגים זה שאני צריך לעשות דוקטורט ממש כל פעם שיוצא כרטיס מסך חדש, מעבד מדור חדש וכו'.

פורסם
  • מחבר

את המחשב קניתי לפני קצת יותר מ 3 שנים, שידרגתי לפני 5 חודשים, והלוח שלי לא תומך בקונרנו, אפילו לא ב PD...

תאמין לי אם זה היה סיפור של 500 שקל הייתי קונה אבל זה יוצא יותר מ 1K וזה כבר סיפור אחר.. תיקון : יוצא בידיוק

אלפייה אבל זה גם כן מעבר לגבול היכולת.

פורסם

אין לי מושג על מה אתה בוכה...

היום מחשב עולה גרושים (הגזמתי).. אבל ב1500שח אפשר להביא שילוש מעולה של מעבד, זכרון ולוח מצוינים.

אתה לא חייב לקחת Q6600 כמו שאמרו מעלי... מספיק E4400 או אם באמת אין תקציב אז E2180 שהוא אחלה מעבד בפני עצמו, לפי דעתי.. תלך לעבוד תרוויח קצת כסף ותשדרג את המחשב אבל הפעם עם התעצות עם הפורום.. ולא לעשות על דעת עצמך אם לא הכי בקעים בנושא.. והX360 לא ממש קורץ לי כי אני לא אוהב את העיניין שאני צריך להגביל את שעות המשחק שלי רק כדי לא לקבל טבעת מוות.. ובכלל לXBOX יש די הרבה חסרונות (בישראל) על פני המחשב.

ועוד משהו... אתה לא תחזיק מעמד עד סוף הלימודים עם המחשב הזה.. אתה תשדרג לפחות עוד פעם אחת אם לא יותר בשביל לעמוד בקצב של ההתפתחות (אם אתה גיימר).

אני עכשיו בי'ב וקניתי את המחשב שיש לי עכשיו מהכסף שעבדתי בחופש הגדול... ואני לא מתחרת בכלל.. אני משחק ללא פשרות כל משחק אפשרי... עורך תמונות בכיף וממדל דברים ואני לא מרגיש שנידפקתי ההפך אני מרגיש שהרווחתי מחשב טוב להרבה זמן שישרת אותי נאמנה.

היום ב 3500 אתה קונה משהו מקביל ברמה, ואפילו יותר טוב. (כלומר, הרמה ביחס לתקופה)

מסכים לגמרי 8)

פורסם
  • מחבר

את ב-י'ב וקנית מחשב ?!

באמת זאת שאלה שכבר מטרידה אותי הרבה זמן, האם ניתן לשחק במחשב מעל כיתה י' ?

אני כיתה ט' ושבוע לפני מבחן במתמ' אין לי חיים.. אז מה יהיה שנה הבאה ?!

אם אתה אומר ככה אז אולי באמת בחופש ובפסח אני אעבוד ואז אולי באמת לא הכי נדפקתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים