עבור לתוכן

לוחם איסוף - ניסיונכם/דעתכם

Featured Replies

פורסם

שלום

הבחנתי שאחת מהאפשרויות שלי במנילה היא מודיעין שדה.(לוחם איסוף)

שמעתי על היחידה דברים טובים( תפקיד מעניין) ודברים פחות טובים (מערבים ליומיים וכו')

שאלתי אליכם האם שרתתם שם?(מכירים חבר ששירת שם) איך התפקיד?

תודה

פורסם

לא מכיר מישהו שמשרת שם, אבל ממה שאני יודע השירות אמור להיות מעניין מאוד ואתה תלמד להסוות את עצמך בצורה פשוט לא יאמנת, אבל כמו שאמרת, זה לשבת במארב המון המון זמן, כמובן שאתה לא ער כל הזמן הזה, אבל זה עדיין מאוד קשה ולא מתאים לכל אחד, לפי מה שהבנתי הם גם סוחבים ממש הרבה על הגב שלהם.. השירות הזה הוא ממש לא כמו שירות של חירניק ובעצם אתה לא אמור להשתמש בנשק שלך כי אם הגעת למצב של יריות זה אומר שראו אותך, דבר שלא אמור לקרות לך. השאלה היא מה אתה רוצה, ומה מתאים לך..

לך לשיריון, יותר טוב ויש לך טנק שסוחב לך את הדברים :xyxthumbs:

פורסם

04 כן?

פורסם

אני כרגע בחיל מודיעין השדה ואני יכול לומר לך שזה חייל מבין המתקדמים שיש לצה"ל כרגע מבחינת הסוואה ואיסוף מודיעין.

התפקיד שלנו חוץ מ-"לסחוב" ציוד משוכלל וסודי עד מאוד הוא גם מאוד מסוכן.

לפני כל חטיפת מחבל אנחנו נכנסים ראשונים לשטח, משתלטים על בית סמוך אליו, עושים תצפיות, ואז נותנים אישור לכוח להיכנס.

זה תפקיד שדורש ממך הרבה סיבולת, וראש פתוח מאוד!!!

קרו פעמים שבזמן היציאה מהתצפית הם זוהו ע"י מחבלים והיו קרבות ירי...

המ"מ שלי אישית הרג 4 מחבלים...

בקיצור, אם יש לך 82+ אז אתה תהיה בכוח הרגלי של החייל שמשתלט על בתים ומבצע תצפיות...

פורסם

אני בחרתי חיל איסוף בבחירה ראשונה :) אשמח לשמוע עוד חוות דעת , למרות שזאת ^ מעניינת מאוד :D

04 כן?

כתוב 03/04 :xyxthumbs:

שכחתי להוסיף הפרופיל שלי הוא 97 , אז בטוח אני יהיה בכוח הרגלי? ההורים שלי לא רוצים שאני יהיה בקרבי :P

פורסם

תעשה מה שנראה לך

גם אצלי אף אחד לא רוצה שאני ילך לקרבי

פורסם

מודיעין שדה זה שביזות . מכניסים אותך לסרט שאתה לוחם בסוף מסתבר שאתה לא.

רוצה להיות קרבי עם כבוד? צנחנים,גבעתי,גולני וכו' . כל השאר סתם נשבזים בדרך.

אבל אם זה מה שמעניין אותך אז לך על זה,אבל תדע שיותר מידי קרביות לא תקבל משם זה בטוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים