פורסם 2008 בפברואר 517 שנים חשבתי על משהו כמו TT Big Typhoonאבל ראיתי ש-V1 עוקף אותו אני מחפש משהו להגיע עם המעבד עד ככה 3.7
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים טוניק טאוור 120 - רועש אך ייתן קירור מצוייןביג טייפון VX - שקט יותר ונותן תוצאות כמעט זהות לטוניק (קצת פחות ממנו)
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים הטוניק אכן מומלץ ,אם יש לך תקציב יותר גדול אז ה THERMALIGHT 120 EXTREME שאמור להיות יותר טוב ממנו -רק צריך לקנות בנוסף אליו מאוור 120 ממ ,יש מאוררים טובים של SCYTHE,GLIATETCH,EZCOOL .
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים חשבתי על משהו כמו TT Big Typhoonאבל ראיתי ש-V1 עוקף אותו אני מחפש משהו להגיע עם המעבד עד ככה 3.7אתה יכול לחפש ולשים כל קירור אוויר שאתה רוצה אבל זה לא יבטיח שהמעבד שלך יצליח לעבור את ה3.4.
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים חשבתי על משהו כמו TT Big Typhoonאבל ראיתי ש-V1 עוקף אותו אני מחפש משהו להגיע עם המעבד עד ככה 3.7כדי לעשות OC צריך להתחשב גם במגבלות שאר המרכיבים במע' = לוח + זכרון , קרור שלהם והתאמתם להעלאת מתחים .
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים מחבר כמו שאתה רואה יש אצלי זכרונות 800 שלא יגבילו לוח אם P965 שלפי מה שאני יודע מוציא תוצאות מצויינות ב- OCהספק יחזיק בעומס של עוד 50 וואט ככה שאין מה לדאוג
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים כמו שאתה רואה יש אצלי זכרונות 800 שלא יגבילו לוח אם P965 שלפי מה שאני יודע מוציא תוצאות מצויינות ב- OCהספק יחזיק בעומס של עוד 50 וואט ככה שאין מה לדאוג כדי לעשות OC צריך להתחשב גם במגבלות שאר המרכיבים במע' = לוח + זכרון , קרור שלהם והתאמתם להעלאת מתחים .אני מציע שתחפש ברשת מס' ביקורות של ה OC המקסימלי שהגיעו עם לוח זהה כמו שלך [לא תת דגם אחר כגון DQ6] בלי לפוצץ קבלים .אז יהיה לך מושג אמיתי יותר לגבי פוטנציאל ה OC של הלוח .....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.