עבור לתוכן

כמעט שבועיים והמוכר עוד לא שלח מה לעשות?[EBAY

Featured Replies

פורסם

קניתי ממישהו באיביי וזה פעם השניהי שאני קונה ממנה קניתי ממנו בראשון ליואר וב24 לינואר.[נראה לי לא הכי זוכר אבל לא יודע מחודש וחצי]

בפעם הראשונה לקח לו איזה 5 6 ימים מאז שקניתי לשלוח אבל קיבלתי והכל היה סבבה

עכשיו מופיע לי [קניתי ב24 לראשון היום 5 ל2]בתיאור הזמנה את סוג המשלוח אבל לא תאריך כלומר עוד לא שלח-שלחתי לו אתמול ושלשום הודעה אולי אפילו לפני והוא לא החזיר לי.

מה אני יכול לעשות?שאני שולח לו הודעה הוא יודע שזה ממני שקניתי ממנו?

פורסם

שלח לו הודעה במייל עם מס' העסקה ושעוד לא קיבלת.

לפני כמה זמן איזה מוכר עיקב אותי חודש וחצי

פורסם

יש התתחייבות כלשהי מצידו בגוף המכירה לשלוח תוך פרק זמן מסוים? אם כן, אתה יכול לדרוש החזר כספי וביטול עסקה.

אם לא, בעיחקרון שבועיים זה יותר מאשר מוגזם, ובהחלט לא מקובל ב-eBay. כאמור שלח לו הודעה עם מספר העסקה, ותגיד לו שפרק הזמן הארוך שלוקח לו לשלוח את זה הוא לא מקובל, ובהחלט מוגזם. במידה והוא לא עונה תוך 3-4 ימים (שבוע גג אם יש לך סבלנות), דבר עם התמיכה של איביי/פאיפאל (אם כך שילמת) ותבקש לבטל את העסקה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

בדיוק שבאתי לשלוח לו הודעה[שלישית!] ראיתי שהוא שלח את זה אתמול ב5/2

קניתי ב24/1 חוץ מפדיבק שלילי אין משהו אחר שאני יכול לעשות נכון?

עריכה-ראיתי שקיבלתי ממנו איימל,פרצו לו לחשבון ולכן איביי השעו לו את החשבון לכשבועיים לכן הוא לא ענה לי ולא שלח [הבעיה היא שהוא הביא לי פידבק חיובי באותו יום שקניתי אז הוא ידע שקניתי ממנו]

בכל מקרה הוא הציע לי פריט חינם כולל משלוח עד 12 דולר

Please email me when you have recvd the item so I know you have it. And to

make things better and to cover your inconvenience I am offering you one

free item and free shipping for any item at least $12.00 in price to say

how sorry I am for this matter.

זה מה שהוא אמר נכון?בכל מקרה אז זה לא אשמתו.

פורסם

מה שהוא מציע זה פריט אחד חינם+משלוח חינם אם תקנה פריט כלשהו מעל 12 דולר.

פורסם

יפה ונחמד מאוד מצידו להציע את זה למה שתיתן לו פידבק שלילי? הוא פשוט היה יכול לשם נימוס לכתוב שהוא מצטער ושלוח לך את מה שמגיע לך, הבנאדם מציע לך פיצוי נחמד על טעות שלו ואתה רוצה לתת לו פידבק שלילי? לדעתי זה ממש שטות

פורסם

חבוב, אל תיתן פידבק שלילי- רוב המוכרים נותנים פידבק נקמה.

מה שכן, גם אם אתה נותן פידבק חיובי, תוכל לתת דירוג כוכבים נמוך עד כמה שאפשר (זה אנונימי ככה שהוא לא יודע מי דירג אותו ככה) ולפרוק עצבים עליו בקטנה ;D

פורסם

אותי המוכר יבש חודש+ ובסוף לא הבאתי לו פידבק שלילי, כי פידבק שלילי לא כ"כ יזיז לו, אבל אם אני אקבל פידבק שלילי כקונה וזה יהיה ה100% שלי זה יעשה לי בעיות.

בסוף לא הבאתי לא שום פידבק ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים