פורסם 2008 בפברואר 517 שנים שלום,יש לי שאלה ושיענה לי משהו שבטוח יודע...חברות המשחקים שבונות את המשחק עובדות גם בשבת ויום ראשון, או שהם לא עובדות רק ביום ראשון?כי נראה לי שהם גם לא עובדים בשבת...מצפה לתשובה...תודה!
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים אני בטוח שלכל חברה יש שעות עבודה שונות וגם גמישות מסוימת בהתאם לצרכים של עובדיהם.בדיוק כמו כל חברה הקיימת בעולם.
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים אין בכללי בארה"ב לדוגמה יש מקומות שכן עובדים בשבת ויש מקומות שלא ביפן שבת זה משהו דומה ליום שישי אצלנו (חצי יום) ויום ראשון זה יום מנוחה (לא מחייב, אפשר לעבוד בשבת אם רוצים) בישראל ( ) אם תעבוד בשבת יבואו מאפיות מבני ברק וילמדו אויתך לייקח. בכל מקום זה שונה, ככה שממש אין "בכללי".
פורסם 2008 בפברואר 617 שנים בכללי בימי שבת וראשון לא עובדים בארה"ב שם רוב המשחקים שאנחנו משחקים בהם מפותחים.כמובן שחלק מהפיתוח נעשה במקומות אחרים שאין לי תשובה ברורה עליהם.מצד שני יום שישי נחשב יום עבודה רגיל מה שאומר שסביר מאוד שהם "גולשים" לכניסת השבת.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים זהו אסור לדוסים לשחק במישחקי מחשב עשו אותם בשבת :-\ רק שתוכנתו ע"י יהודים בשבת. אם זה לא יהודים אז זה תקין ומאושר ע"י הרבנות.
פורסם 2008 בפברואר 717 שנים ומי ערב לכך שלא מועסקים בחברות הפיתוח יהודים שעובדים בשבת? בהתחשב שרוב המשחקים מפותחים בארה"ב זה לגמרי סביר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.