עבור לתוכן

בעיות התחממות בשלושה משחקים: POSTEL 2 , UNREAL 3 ו DOOM 3.

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי מספר בעיות בכמה משחקים ואשמח אם תעזרו לי לפתור אותם.

המחשב שלי זה:

E2160

1GB 533MHZ

7600GS

הבעיות:

1) קניתי לא מזמן את דום 3,ולפעמים באמצע המשחק המשחק נסגר והמחשב חוזר לשולחן העבודה. למה זה קורה? איך אפשר לפתור את זה?

2) כאשר אני מגיע באנריל 3 לדף ה"PRESS ANY KEY " המחשב נמצא באיטיות מטורפת ואחר כך נתקע. מה אפשר לעשות?

3) כאשר אני משחק פוסטל 2,המשחק מקרוטע מאוד ופשוט לא עובד.

לאבא שלי יש:

פנטיום 4

FX5200

512MB

והמשחק עובד נהדר. איך זה יכול להיות?

תודה מראש.

פורסם

עידכנת דרייברים?

פורסם
  • מחבר

לכרטיס מסך? כן. הכי חדשים של ניבידיה....

פורסם

תעדכן דרייברים, תתקין פאצים, תבדוק טמפרטורות.

אני הייתי מהמר על טמפרטורות חריגות, אבל תתחיל בשני הכיוונים הראשונים.

פורסם
  • מחבר

דרייבים עידכנתי אבל אני אעדכן שוב....

פאצים התקנתי בדום ולא כל כך עזר...אני אולי אתקין שוב את זה היום נראה

כן,גם אני חשבתי שזה טמפרטורות. היום ננקה את המחשב מאבק קצת :xyxthumbs:

עידכונים בהמשך....

פורסם
  • מחבר

טוב עידכונים:

בעיה בפוסטל נפתרה אחרי שקראתי פה שמשחקים ישנים לא עובדים טוב עם מעבד שני ליבות אז צריך לבטל אחת.

את השאר הבעיות לא הצלחתי לפתור,אני אנסה לנקות אבק יותר טוב מחר.

עכשיו נוספה בעיה רצינית חדשה: לא משנה איזה משחק אני משחק,מחלש עד חזק - בקולם יש קירטועים,מין דברים כאלה שקופצים על המסך. לפעמים יש גם בעיה של פסים אפורים שמקרטעים. מה לעשות...?

פורסם

temperature

פורסם
  • מחבר

וואי...זה באמת מה שגורם לקרטועים,לדום להיסגר,ולאנריל להיות באיטיות מוטרפת? :nixweiss:

טוב תנו לי שם של תוכנה טובה לבדיקת טמפרטורות אני אגיד לכם כמה יש לי עכשיו...

פורסם
  • מחבר

טוב ניקיתי את המארז והבעיה באנריל עדיין קיימת..ממה זה עוד יכול לקרות? זיכרון?

פורסם

אתה יכול לראות בדייבר של nvidia את הטמפרטורה.

פורסם
  • מחבר

איפה ? אני לא מוצא..

פורסם

טוב עידכונים:

בעיה בפוסטל נפתרה אחרי שקראתי פה שמשחקים ישנים לא עובדים טוב עם מעבד שני ליבות אז צריך לבטל אחת.

את השאר הבעיות לא הצלחתי לפתור,אני אנסה לנקות אבק יותר טוב מחר.

עכשיו נוספה בעיה רצינית חדשה: לא משנה איזה משחק אני משחק,מחלש עד חזק - בקולם יש קירטועים,מין דברים כאלה שקופצים על המסך. לפעמים יש גם בעיה של פסים אפורים שמקרטעים. מה לעשות...?

מה שאתה מתאר כאן נשמע כמו ארטיפקטים:

נגרם עקב טמפרטורה גבוהה מדי של כרטיס המסך.

אני לא יודע כמה זמן אתה כבר מושך את זה, אבל יכול להיות שהכרטיס תקול ותצטרך לממש אחריות...

בכל מקרה- לנקות את המארז לא יעזור לך. אם הכרטיס מסך חם מדי, כנראה שהמאוורר שלו לא עושה את העבודה/הסירקולציה במארז גרועה ויש התחממות מוגזמת.

תוריד את Everest בעזרתה הכי פשוט לבדוק טמפ'. תיכנס לתוכנה ותחפש את הקטגוריה סנסור- שם הטמפ'. או יותר מכך- יופיעו לך אייקונים עם טמפ' בשורת ההתחל.

פורסם
  • מחבר

מה שאתה מתאר כאן נשמע כמו ארטיפקטים:

נגרם עקב טמפרטורה גבוהה מדי של כרטיס המסך.

אני לא יודע כמה זמן אתה כבר מושך את זה, אבל יכול להיות שהכרטיס תקול ותצטרך לממש אחריות...

בכל מקרה- לנקות את המארז לא יעזור לך. אם הכרטיס מסך חם מדי, כנראה שהמאוורר שלו לא עושה את העבודה/הסירקולציה במארז גרועה ויש התחממות מוגזמת.

תוריד את Everest בעזרתה הכי פשוט לבדוק טמפ'. תיכנס לתוכנה ותחפש את הקטגוריה סנסור- שם הטמפ'. או יותר מכך- יופיעו לך אייקונים עם טמפ' בשורת ההתחל.

דבר ראשון תודה.

אגב יש לי כבר אוורסט,פשוט שמעתי שהיא לא מדייקת.

כתוב שם שהכרטיס צורך 47 מעלות צלזיוס במנוחה.

עכשיו ,בקשר לכרטיס:

הכרטיס נקנה סה"כ לפי שבוע [ 7600GS ]

בשורות רעות : נקנה בKSP ואני די לא מאמין שיש להם אחריות. אבל אני אנסה להחליף , נראה.....

אם אני קונה קירור לכרטיס מסך [כמו האסלרו 1 או איך שכותבים את זה] הבעיה תיפתר? למרות שזה יעלה כבר כמו הכרטיס...[ הכרטיס עלה 240 והקירור עולה איזה 110]

הדבר היחיד שאני לא מבין למה אנריל נתקע.....באמת שכבר עשיתי הכל..

פורסם

אני לא בטוח שקירור יפתור את הבעיה- הוא יסייע במקרה וזו רק בעיית טמפ' ולא פגם בכרטיס עצמו.

חייבת להיות לך אחריות- בKSP או בכל מקום אחר יש אחריות, השאלה איך יתחסו אליך ובתוך כמה זמן תקבל את הכרטיס בחזרה...

עכשיו, מה שמעניין אלה דווקא הטמפ' במאמץ של הכרטיס.

השאלה אם יש משחק שאתה יכול להריץ במשך כשעה כדי לבדוק תוך כדי את הטמפ' שלו? אם כן- תעשה את זה.

אם לא ויש קריסה או בעיה לפני שאתה באמת מצליח לאמץ את הכרטיס, תבצע בדיקת ארטיפקטים בעזרת ATI tool

(זו אמנם תוכנה מבית ATI אבל היא הכי אמינה שאני מכיר לבדיקות כאלה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים