עבור לתוכן

השלום עם אחינו הערבים נראה קל להשגה מתמיד

Featured Replies

פורסם

לא קשור רבנות מושחתת או לא, הבאתי דוגמא. אני לא רוצה להסית את הנושא.

• תגובות 53
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

sumeme

אני אכן אותו אחד עם ויכוח הכשרות ואני אותו אחד מכל הויכוחים האלה אבל ההבדל הוא שמשתנים שמבינים שאפשר אחרת עם החברה שסובבת

אותך.נכון אני לא יהודי שומר מצוות אבל הבת זוג שלי כן ואם לא אתפשר לא אגיע רחוק.אתה יכול לומר מה שאתה רוצה כל אחד עושה חושבים עם עצמו

ועושה שינויים בחייו.

ולנושא הת'רד אני לא צבוע עדיין אני חושב שחיי אדם מעל הכל.אם אותם מתאבדים רוצים למות ואותו מתאבד לא הפעיל את מתג אותו שוטר

עשה מעשה גבורה וחסך לנו עוד אסון ברזומה..

פורסם

אז אם אתה לא יהודי שומר מצוות, אז תפסיק ליהיות צבוע ולכתוב בת'רד אחד ככה ובת'רד שני משהו אחר לגמרי, כששני הדברים שכתבת הם בעצם נגדיים.

אני בקטע הזה סיימתי אני לא רוצה להסית את הנושא, שלא עוד פעם יהיה וויכוח דתי שמדתי מי רוסי מי לא ולמה, זה גם בכלל לא קשור לנושא.

רק באתי להבהיר שכל העניין שלך כאן זה לבוא ולהתווכח עם אנשים על משהו שסותר משהו שכתבת בת'רד אחר.

צביעות זו התכונה שהכי מגעילה אותי.

פורסם

אוי אוי אוי

אז צוטטי משפט שקשור ליהדות...אפשר לחשוב.זה הופך אותי לאדם מאמין??

אתה יודע אתה כבר אמור לדעת יש הבדל תהומי בין אדם מאמין לאדם לאומן.אני מאד לאומני וימני מובהק.בעיני כל מי שעויין אותנו ראוי לעונש.

אני יכול לכבד אדם מאמין בהחלט כי אני מבין את אמונותיו אני יכול לכבד אדם מוסלמי אבל אני לא יכול לכבד מחבל שפל שרוצה להרוג ילדים תמימים

כל אדם בעל כוונות רעות אינו ראוי לכבוד מי כל סוג שהוא.הארץ הזו שלנו ובפוסטים הקודמים שראית אותי טענתי שאכן קיימים ויתורים כאלה ואחרים למען

אוכלוסיה שבאה לפה מטעמי רווחה נטו ולא מטעמי לאומנות.

אין אפס שאתה חש זיקה למשהו אתה תלחם עליו.ושתראה עוינות מבחוץ אתה תלחם בה ביתר שאת.שלום יכול להיות אבל קודם כל שתיהיה קצת תרבות

ואז אולי יהיה אפשר לדבר ולא רק להרוג.נכון לעכשיו התקשורת היחידה עם הפלשתינים היא יחידה במינה טילים.הם יורים אנחנו יורים הם הורגים אנחנו הורגים

זו גם תקשורת...השלב הבא זה לדבר בפצצות...ואחרי זה אולי הם יסכימו לדבר סביב שולחן דיונים...

פורסם

רק ששולחן הדיונים לא נותן כלום, שאנשים יבינו כבר....

פורסם

:yelclap: :yelclap: :yelclap:

יפפי אחד שהבין שאין עם מי לדבר...אולי מפה תצא הישועה..

פורסם

צודק, זה הביא בסך הכל שלום עם מצריים וירדן.

פורסם

אהה שים לב מצרים וירדן....

מדינות - כלומר שלטון החוק.מה יש לך ברשות הפלסטינית כנופיות רוצחים??.פושעים במנגנוני השליטה???

השלום עם מצרים היה עם נשיא מצרי שאני ראיתי תוכנית עליו והוא אדם מיוחד

אין מה לדבר על חוסיין שהיא אישיות מיוחדת בפני עצמו ודמות ראויה להערצה.

שליטים אלה הכירו בנו לא רצו להכחיד אותנו.מה יש לך ברשות???

כוהני דת שרק מסיתים..שליטים שמברכים את רצח ישראלים...ראשי ממשלה שאינם מכירים במדינת ישראל.

אל נא לך להשוות את הנחש הפלסטיני למדינות ריבוניות נורמליות ושפויות.

פורסם

לא אמרתי שלא צריך לפעול במישורים אחרים (צבאיים).

אני חושב שצריך לנסות את שניהם.

ברירת המחדל צריכה להיות "שולחן הדיונים". במידה הוא לא מספיק בנק' זמן מסויימת- ויש סכנה בטחונית- יש להפעיל כוח צבאי.

לדעתי במקרה שבו כבר מגיעים לנק' ההפעלה של כח צבאי- יש לפעול בכח גדול יותר ממה שישראל נוהגת לעשות בדר"כ.

עם זאת- תמיד צריך לשאוף לחזור ל"שולחן הדיונים".

הערה:

-בירדן יש משטר מונרכי (אם כי נאור).

-חוסיין גם נלחם בישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים