עבור לתוכן

השלום עם אחינו הערבים נראה קל להשגה מתמיד

Featured Replies

פורסם

מהרגע שהוא שם עליו את חגורת הנפץ הוא איבד את הזכות לחיות. כל נסיון לתת לו הזדמנות לעצור את עצמו יכול לעלות לנו יקר מאוד, במקרה הזה הפיתרון הכי טוב זה לנטרל אותו. גם אם כמו שחלק מהאנשים אומרים הוא נכנע, כל תזוזה עם היד שלו זו סיבה מספיק טובה להרוג אותו. אפילו צריך להרוג אותו בכל מקרה, מי יודע אולי יש לו גם מנגנון השהייה שם. אז בקשר לכל העניין הזה שיש אנשים שאומרים שלא היה צריך לירות במחבל השני - בולשיט. אם השוטר זיהה אותו כמחבל עם חגורת נפץ, אין ברירה אלא לחסל אותו.

אהה ובקשר לבחור מהסרט -

הדת היא אחד המכשולים הפחות בעייתים שלנו עם הערבים. הבעיה המרכזית היא התרבות.

אם יצא לכם להכיר את התרבות הערבית, הייתם יודעים שהכבוד חשוב להם יותר מהכל. הם מוכנים למות, להרוג את האחיות שלהן, לחיות בחרא, רק שהכבוד לא ירמס.

יצא לי כבר לדבר עם הרבה ערבים כאלה מישראל, הרשות הפלסטינית, לבנון, מצרים וכו..., וזה הפער שיש בינינו לבינם.

לא איכפת להם שהם ימותו סתם במלחמה אפילו אם יש להם אפשרות להתקדם בחיים, להרוויח כסף וכו, העיקר הכבוד.

• תגובות 53
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הסרט הזה הוא פרופוגנדה...

הם יקחו אותו וינפנפו אותו באוויר לכיוון אירופה וארה"ב וביד השנייה ישגרו טילים עלינו.

מה שמפתיע זה שהם הצליחו גם ללכוד ישראלים בזה

פורסם

ישראלים כמוני?

תשמע, אני לא התכוונתי בדבריי שצריך לרחם על המחבל, מה שנאמר בגינו נכון: מרגע שהוא לבש את החגורה - הוא חרץ את דינו שלו. ברור.

אני רק הושפעתי מהמחזה הזה בצורה, שגרמה לי להרהר (שוב) במצב הגרוע שלנו ושלהם. על דרך להמנע מחיכוכים ומפעולות שכאלה בעתיד.

לצערי אין תשובות פשוטות, ומדובר בהמון דם רע ותרבויות שונות שיצטרכו איכשהו להגיע להסדר כלשהו.. קשה ככל שזה ישמע.

אנחנו הרי חיים אחד בתוך השני מאז הקמת המדינה ואף לפני כן, ולא נראה שמישהו מהצדדים נעלם לאנשהו בזמן הקרוב, נכון?

איני רוצה שילדיי יגדלו לעולם שבו ערבי עם כאפיה = מחבל אוטומטית... ואיני רוצה שילדיהם יגדלו ויביטו על ילדיי ככובש אכזר שגנב את אדמותיהם.

זה יהיה קשה, זה היה קשה, אבל בסוף זה יקרה (אני מקווה).

פורסם

אקסטנדר

אם העלבתי אותך אני מתנצל.

לפני שאתה חושב שהערבים האיסלמים טובים ראה את הסרט "הממלכה" the kingdom.

אותי זה מאד ריגש.מסופר שם על הפיגוע שהיה בריאד (סיפור אמיתי) ועל חברות שנירקמת בין שוטר סעודי לסוכן אמריקאי.ואתה רואה היטב את ערך החיים

בעיני השוטר הסעודי וכמה שהוא רוצה שיהיה שקט בממלכה שלו.ולאט לאט נוצרת חברות.ואז בא הפיגוע..והוא נהרג.

אני מוכן לעשות שלום אני רוצה לעשות שלום אבל שהממשל שונא את המדינה שלי שורף את הדגל שלי אז מה אני צריך לבוא אליהם בתופים ומחולות

כמו ילדי הפרחים? "בואו נעשה שלום תרצחו אותנו ואנו ננשק ונחבק אתכם"

אני בטוח שגם אצלם יש כאלה שמאסו במלחמה אבל שוב כמו שאמרו הם חיים מהשנאה אם לא תיהיה שנאה לא תיהיה להם סיבה לחיות אם הם יצאו מהעוני

החמאס יתפוגג.החמאס רוצה את העוני רוצה את השנאה.אז לא צריך לרחם על רוצחים.קראתי את עיתון הבוקר.השוטר שירה בו כמה כדורים הוא גיבור

אם תיהיה ואני לא מאחל לך את זה פעם אחת ליד מחבל שינוטרל תחשוב אחרת.

כל זה יגמר ברגע שהם ירצו בזה.

פורסם

"אחינו הערבים"

ממתי אחים עושים פיגועיי טרור במשפםחה שלהם

כן כן אני מדבר על מה שקרה בדימונה בושה לכל הערבים

פורסם

שמע תמיד אפשר לבקש מכמה חברים טובים רוסים להביא לנו פצצת מימן ולצאת למבצע "הכשרת הישוב"

אבל אתה יודע שאולמרט נורא אוהב את הערבים ולבני אוהבת לשתות קפה בקזינו ביריחו...אני אשמח אם נעשה מיבצע ניקיון פסח...אבל אתה יודע..

אולמרט אוהב סביבה לא נקייה..אז כולם סובלים...

והמבין יבין...

פורסם

די לדבר שטויות

אתם מכלילים את כל הערבים כמחבלים שרוצים להרוג את כל היהודים ורוצים רק רע בעולם.

אמנם יש כאלה(ואני אומר את זה בתור שמאלני די רדיקלי)

אבל לא כולם כאלה, גורג' חבש(מקים החזית העממית לשחרור פלסטין) היה בעד הקמת מדינה חילונית לשני הלאומים, אמנם היה לו קשר בפעילויות טרור, אבל לפי האידיולוגיה שלו הוא נלחם במערב והטרור שלו היה בעיקר טרור ראוותני והוא העדיף לפגוע בכמה שפחות אנשים, אבל הבכירים שהגיעו אחריו לקחו את זה לכיוון אחר לגמרי.

ולמי שאמר שברגע שישראלי יכנס לשטחים יהרגו אותו, אני אתן לך את הדוגמא הכי מפורסמת, טלי פחימה(ולא, היא לא עזרה לגדודי חללי אל אקצה, כי אני מאמין שיש שם פעילים שיודעים עברית ושהבכירים גם יודעים שצה"ל מתכוון להרוג אותם) ויש עוד עשרות, אם לא מאות אנריכסטים ופעילי שמאל שננסו לשטחים ויצאו בלי פגע, ככה שהם לא יהרגו כל אחד, הם יהרגו רק את מי שנגדם.

פורסם

תאמין לי שהם יהרגו כל אחד.

לתלי פחימה חיכה חבר שלה ליד המחסום, אם היה היתה הולכת ברחוב עם סממן ישראלי\יהודי היתה רואה אותה במטחנת בשר או משו כזה

פורסם

אבל לא כולם כאלה, גורג' חבש(מקים החזית העממית לשחרור פלסטין) היה בעד הקמת מדינה חילונית לשני הלאומים, אמנם היה לו קשר בפעילויות טרור, אבל לפי האידיולוגיה שלו הוא נלחם במערב והטרור שלו היה בעיקר טרור ראוותני והוא העדיף לפגוע בכמה שפחות אנשים, אבל הבכירים שהגיעו אחריו לקחו את זה לכיוון אחר לגמרי.

LOL

ממש מלאך, הא..? :yelclap:

איזה איש טוב לב, הוא העדיף לפגוע בכמה שפחות אנשים... :xyxthumbs:

זה היה רק טרור ראוותני, הוא לא באמת רצה להרוג אנשים! סתם לעשות קצת אקשן בטלוויזיה! :yelclap:

אתה פשוט בן אדם אידיוט.

פורסם

די לדבר שטויות

אתם מכלילים את כל הערבים כמחבלים שרוצים להרוג את כל היהודים ורוצים רק רע בעולם.

אמנם יש כאלה(ואני אומר את זה בתור שמאלני די רדיקלי)

ולמי שאמר שברגע שישראלי יכנס לשטחים יהרגו אותו, אני אתן לך את הדוגמא הכי מפורסמת, טלי פחימה(ולא, היא לא עזרה לגדודי חללי אל אקצה, כי אני מאמין שיש שם פעילים שיודעים עברית ושהבכירים גם יודעים שצה"ל מתכוון להרוג אותם) ויש עוד עשרות, אם לא מאות אנריכסטים ופעילי שמאל שננסו לשטחים ויצאו בלי פגע, ככה שהם לא יהרגו כל אחד, הם יהרגו רק את מי שנגדם.

תגידו לי מה קורה פה???

אנשים אני משתגע מהתגובות הנאיביות שלכם.כאילו מה ??

חבש היה רוצח כן רוצח כמה שדרכו היתה חילונית עדיין הוא הטיף להרג.אלמוג יקירי....טלי פחימה הלכה להגן על חברה המחבל ולשמש לו מגן אנושי..

לא פעם ולא פעמיים היא הרסה פעולות של צה"ל בכך שהיתה איתו בשטחים..אני בטוח שאם היא לא היתה מסתובבת איתו ובחברתו..היא היתה

"מסתובבת" יפה במקום איזה כבש באיד אל פיטר....

אה כן והאנרכיסטים....אתה יודע קצת יוונית ידידי המלומד????.

אנרכיסטים --- אנרכיה -- מיוונית --- אי סדר -- תוהו ובוהו --- חוסר שילטון --- אי שילטון החוק --- אי ביטחון.

אני בטוח שאותם "אנרכיסטים" הם ילדי שמנת מלוקקים מסביון שבחיים שלהם לא ראו אלימות ורוצים לאהוב את כל העולם.אז הם רוצים להראות

שהם מרדנים בכך שהם עושים הכל "דווקא" ונגד החוק ישום מרד הנעורים..מה שלא נתנו להם בבית....אז הם הולכים לאהוב את האויב שלנו...

גם חסרי מטרה בחיים.

שמאלנים....כאלה שחושבים שאנו עושים רע לערבים..כן בטח...רק אנחנו רוצחים מתאבדים והכל בשם אללה...

אז יאללה שמאלנים שלי אתם כל כך אוהבים את פלסטינינו לכו להיות איתם איזה כמה חודשים...

פורסם

הודעה זו מילאה את מטרתה, אפשר למחוק X:

פורסם

תגידו לי מה קורה פה???

אנשים אני משתגע מהתגובות הנאיביות שלכם.כאילו מה ??

חבש היה רוצח כן רוצח כמה שדרכו היתה חילונית עדיין הוא הטיף להרג.אלמוג יקירי....טלי פחימה הלכה להגן על חברה המחבל ולשמש לו מגן אנושי..

לא פעם ולא פעמיים היא הרסה פעולות של צה"ל בכך שהיתה איתו בשטחים..אני בטוח שאם היא לא היתה מסתובבת איתו ובחברתו..היא היתה

"מסתובבת" יפה במקום איזה כבש באיד אל פיטר....

אה כן והאנרכיסטים....אתה יודע קצת יוונית ידידי המלומד????.

אנרכיסטים --- אנרכיה -- מיוונית --- אי סדר -- תוהו ובוהו --- חוסר שילטון --- אי שילטון החוק --- אי ביטחון.

אני בטוח שאותם "אנרכיסטים" הם ילדי שמנת מלוקקים מסביון שבחיים שלהם לא ראו אלימות ורוצים לאהוב את כל העולם.אז הם רוצים להראות

שהם מרדנים בכך שהם עושים הכל "דווקא" ונגד החוק ישום מרד הנעורים..מה שלא נתנו להם בבית....אז הם הולכים לאהוב את האויב שלנו...

גם חסרי מטרה בחיים.

שמאלנים....כאלה שחושבים שאנו עושים רע לערבים..כן בטח...רק אנחנו רוצחים מתאבדים והכל בשם אללה...

אז יאללה שמאלנים שלי אתם כל כך אוהבים את פלסטינינו לכו להיות איתם איזה כמה חודשים...בכיף נביא עוד כמה רוסים ימנים במקומכם...

גועל נפש.

אני מדבר על הכניסה הראשונה שלה לשטחים, לפני שהיו לה קשרים הדוקים עם זכריה זביידי.

אנרכיה זה חוסר שלטון, לא חוסר סדר, אמנם מערכת החינוך מנסה ללמד אותך אחרת, אבל רוב האנרכיסטים לא מאמינים בתוהו ובוהו.

באקונין,נועם חומסקי ועוד הרבה(זזה סתם שמות שעלו לי מהראש, יש אנרכיסטים הרבה יותר "גדולים" מהם) לא מאמינים(/האמינו במקרה של באקונין) בתוהו ובוהו, הם פשוט לא האמינו בשלטון.

ואני נגד הרג חפים מפשע ע"י ארגוני טרור בדיוק כמו שאני נגד הרג חפים מפשע ע"י צה"ל.

ואני מאמין שצריך להעניש את ראשי ארגוני הטרור בדיוק כמו שצריך להעניש את הרמטכ"ל ושר הבטחון, על פי כמעט אותם סעיפים, אבל אנחנו נכנסים יותר מדי לאידיולוגיה הפרטית שלי וזה בכלל חריגה מהנושא.

(ולהערה הגזענית שלך על רוסים אני אפילו לא אתייחס)

פורסם

זו היתה מחמאה ולא הערה גזענית

יש לי כמה וכמה חברים רוסים שהם יותר ימנים מגנדי..רק לשמוע אותם זה כאילו אתה נמצא בקריית ארבע.אוי כן ולהעמיד לדין את הרמטכל את ראש הממשלה..

איזה יופי...את זה נעשה שהחמאס יעשה את אותו דבר ויעמיד לדין את כל משפחות המתאבדים לדין.והם ישלמו לנו פיצויים על אובדן יקירינו !!!!!!!!!

אתה יודע שאני שומע שמאלני שמדבר כאילו רק אנחנו אשמים במלחמה ואנחנו רק כל הזמן מתגוננים נגד תמנון הטרור...זה רק מעלה לי תחושה

שבעצם אתם לא כאן..אולי אתם שם...יושבים בחברון מעשנים חשיש מוברח בנרגילה ושותים ערק מהול בבנזין.....ואז חוזרים אלינו מסטולים

ובגלל המלחמה אתם מפסידים את הזולה שלכם שם אז אתם רוצים שלום כדי שיהיה לכם איפה לחשש ולשתות...נו תגיד את האמת....

שמע אני לא קונה את זה !!!!!

אותי לא ישכנעו שהם רוצים שלום שהם בוחרים בממשלה של רוצחים

שאת הכספים ואת התכשיטים הם נתנו למימון הטרור ולא למיגור הרעב.

שאצלנו יש פיגוע ויש הרוגים אצלהם חוגגים ומחלקים סוכריות

יום העצמאות שלנו זה יום השואה שלהם.

מצידי לקחת גדוד שלם של D9 ולגלח את כל הגדה ועזה

שכספים על כספים הולכים לאמצעי לחימה בעוד שאנו רוצים שלום הם רוצים מלחמה במקום לפתור את בעיות הרווחה שלהם.

תראה לי שמאלני כמוך מהצד שלהם שכל כך נלחם על החיים שלנו...שם שמאלני כמוך היה נתלה ונשרף בחוצות היום

אתה מנצל את הדמוקרטיה וחופש הביטוי יפה מאד לרעת המדינה.תתבייש !!!!!

:nono: :nono: :nono::screwy: :screwy:

אה....ואם אתה לא יודע D9 זה הבולדוזר הצהלי משהו כמו שילוב של טנק עם כף פילוס ענקית...

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94:D9rafah01.jp

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94:D9R_rpg-armor06.jpg

באהבה ממני :-*

פורסם

בכל מקרה, הערה הזו הייתה לא במקום גם לדעתי,

אתה מדבר כאילו הרוסים הוא עם ימני [בפוליטיקה הישראלית], וזה שוב הכללה, דבר שיש לא לעשות.

פורסם

זו היתה מחמאה ולא הערה גזענית

יש לי כמה וכמה חברים רוסים שהם יותר ימנים מגנדי..רק לשמוע אותם זה כאילו אתה נמצא בקריית ארבע.אוי כן ולהעמיד לדין את הרמטכל את ראש הממשלה..

איזה יופי...את זה נעשה שהחמאס יעשה את אותו דבר ויעמיד לדין את כל משפחות המתאבדים לדין.והם ישלמו לנו פיצויים על אובדן יקירינו !!!!!!!!!

אתה יודע שאני שומע שמאלני שמדבר כאילו רק אנחנו אשמים במלחמה ואנחנו רק כל הזמן מתגוננים נגד תמנון הטרור...זה רק מעלה לי תחושה

שבעצם אתם לא כאן..אולי אתם שם...יושבים בחברון מעשנים חשיש מוברח בנרגילה ושותים ערק מהול בבנזין.....ואז חוזרים אלינו מסטולים

ובגלל המלחמה אתם מפסידים את הזולה שלכם שם אז אתם רוצים שלום כדי שיהיה לכם איפה לחשש ולשתות...נו תגיד את האמת....

שמע אני לא קונה את זה !!!!!

אותי לא ישכנעו שהם רוצים שלום שהם בוחרים בממשלה של רוצחים

שאת הכספים ואת התכשיטים הם נתנו למימון הטרור ולא למיגור הרעב.

שאצלנו יש פיגוע ויש הרוגים אצלהם חוגגים ומחלקים סוכריות

יום העצמאות שלנו זה יום השואה שלהם.

מצידי לקחת גדוד שלם של D9 ולגלח את כל הגדה ועזה

שכספים על כספים הולכים לאמצעי לחימה בעוד שאנו רוצים שלום הם רוצים מלחמה במקום לפתור את בעיות הרווחה שלהם.

תראה לי שמאלני כמוך מהצד שלהם שכל כך נלחם על החיים שלנו...שם שמאלני כמוך היה נתלה ונשרף בחוצות היום

אתה מנצל את הדמוקרטיה וחופש הביטוי יפה מאד לרעת המדינה.תתבייש !!!!!

:nono: :nono: :nono::screwy: :screwy:

אה....ואם אתה לא יודע D9 זה הבולדוזר הצהלי משהו כמו שילוב של טנק עם כף פילוס ענקית...

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94:D9rafah01.jp

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%AA%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%94:D9R_rpg-armor06.jpg

באהבה ממני :-*

אתה מדבר בקלישאות וסיסמאות .כמו-כן אתה שטוף שינאה וחושב מהבטן ולא מהראש. בקיצור, צורת מחשבה של חמאסניק מצוי. אולי תגיב בטוקבקים ב-Ynet או וואלה במקום כאן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים