עבור לתוכן

ASUS MW221U רגע לפני הרכישה

Featured Replies

פורסם

מחפש מסך שיתמוך HDMI 1080P.

גדלים 20-22 אינץ'.

עדף של החברות הבאות:

1.DELL.

2.ASUS.

3.LG.

אם יש הצעות לחברות אחרות אשמח לשמוע

עדיף בכמה שיותר זול.....

פורסם

מסך שיראה 1080P במלואו מקונסולת משחק צריך להיות עם רזולוציה של 1920X1200 לפחות ועם תמיכה בתקן HDCP ב-DVI או HDMI, כך שתצטרך להעלות תקציב ל-3300 ש"ח עבור 2407WFP-HC , שאליו ניתן לחבר קונסולת משחק ל-DVI בעזרת מתאם HDMI-to-DVI.

HDMI במסך 22" זול עם HDCP קיים ב-CMV 222H - במחיר יותר זול מ-KSP. יש ביקורת מקצועית למסך.

פורסם
  • מחבר

או קיי אז אני מתקן את עצמי....

מסך שיהיה טוב לצפייה בסרטים באיכות HD

וגם ואולי בעיקר גם למשחקים ברזולוציה של 1600 על 1200.

תודה מראש

ומתנצל על הבורות פשוט אני עדיין תקוע עם CRT (שלמען האמת אין לי מושג למה אני מחליף אותו הוא גם תומך ברזולוציה הנל וגם בתדר של 85HZ)

פורסם

לצפייה בסרטים 720P + 1080P ישירות מדיסק קשיח תמיד כדאי לקחת מסך מבוסס על פאנל S-PVA (בשל צבע שחור יותר עמוק מאשר בפאנל TN או IPS בסצינות חשוכות) אם התקציב מאפשר זאת. ה-2407WFP-HC הוא כרגע הזדמנות נהדרת לפני שמלאי יאזל לקראת דגם חדש אולי יקר בהרבה. אתה יכול לשחק בו עם מיפוי פיקסלים 1:1 ברזולוציה 1600X1200 ולהנות משאר היתרונות.

בכל אופן בתקציב שלך לצפייה בסרטי 720P - מאחר שהמסך היחיד 200W6CS 20" רחב של פיליפס עם פאנל VA הפך לקשה עד בלתי אפשרי למציאה, אין מסך איכותי ברמת פאנל VA לסרטים בגודל 20-22. כך שאם אין לך רצון לשחק משחקי FPS מהירים, הייתי ממליץ לרכוש samsung 971P, שעם פאנל S-PVA הוא הרבה יותר טוב בסרטים ממסכים מבוססי TN במחירו בזכות צבעים מאוזנים עם שחור עמוק. אם רצונך לשחק משחקי FPS מהירים, VP930 עדיין עדיף לסרטים ממסכי 20-22" בעלי פאנל TN. מבחן שלהם נמצא בנעוץ (19" איכותיים).

אם תרצה במסך איכותי לסרטים בעל רזולוציה 1600X1200 תצטרך להעלות תקציב לכ-2200 עבורDell 2007FP, שאף מציע composite ו-S-Video לחיבור ממיר TV.

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי המסכים של LG? ראיתי שהם די זולים נכון להיום....

פורסם

ל-LG אין בארץ מסכים בגדלים 20-22 איכותיים מספיק לסרטים ויישומי טקסט בהיקף שימוש רב. עבור 90% מזמן השימוש במחשב לגיימינג 22" מועדפים הם ה-Chimei 221D ו-Viewsonic VX2235WM. עד 1800 ¤ לסרטים, משחקים וטקסט בפילוח שווה עדיף חד-משמעית לקחת את אחד מהמסכים המצטיינים בסקירה ל-19" איכותיים שהזכרתיה או להעלות תקציב ל- 2100-2200 ש"ח ל-Dell 2007WFP / FP.

פורסם
  • מחבר

מה דעתך על הדגם הנל של LG-L222WT

אם אני לא טועה הוא גם תומך HDCP

פורסם

מומלץ ללכת על ה 222H של צאי מאי או ה Asus MW221C, הם תומכים בHDCP(הצאי מאי מגיע עם חיבור HDMI)

ומבחינת איכות תצוגה עדיפים על המסך של LG כאשר הצאי מאי עדיף מבחינת ארגנומיה על שני המסכים.

לאיכות תצוגה מקסימלית הייתי הולך על מסך VA כמו שצוין, כרגע היחידי שקיים הוא הPW201 של אסוס.

פורסם
  • מחבר

החלטתי ללכת על ASUS MW221U

בבקשה חוות דעת אני גם יראה בו סרטים וגם ישחק במשחקים כאחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים