פורסם 2008 בפברואר 317 שנים שלום לכולם, הנה המפרט:Intel Q6600 SLACR G0Tuniq Tower 120mmGigabyte X38-DS52GB Corsair XMS2 Extreme 4-4-4-12 800mhzXFX GeForce 8800GTS 512mb AlphaDog EditionWD 320GB AAKSCoolerMaster CM-690Thermaltake Thoughpower 500w QFanאת האוברקלוק למערכת עשיתי דרך הביוס ולא דרך easy tune 5.עכשיו הבאתי את המעבד ל3.5 ג'יגה בקלות, ממש בקלות, לזיכרונות הייתי צריך לתת 2.1v בשביל לנצל אותם ב4-4-4-12.עכשיו הכול טוב והכול נחמד, רק שלא הצלחתי להעלות מתח ללוח, אני מנחש שיש משהו שאני מפספס, כי העליתי את המתח, אבל מתי שבדקתי בכל מיני תוכנות כמו CPU-Z, רואים שהמתח נשאר אותו הדבר.כמובן שלא בדקתי יציבות למערכת כי לא הצלחתי להעלות מתחים, אבל מישהו יכול לתת לי הסברים על התפריט של האוברקלוק שיש לי בביוס בלוח ?במדריך שהגיע איתו לא נאמר יותר מדי דברים שימושיים, ומחיפוש באינטרנט גם לא מצאתי יותר מדי דברים מועילים.שיחקתי עם האופציות שלו קצת, ובאיזשהו שלב המערכת עשתה אתחול והלוח רשם לי "restoring bios".זה לא שאני מפחד להרוס משהו, כי אי אפשר להרוס את הלוח אם הזה (אלא אם אתה ממש מפגר), אבל אני אשמח לקצת הסברים על הפיצ'רים שלו באוברקלוק ...
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים עכשיו הכול טוב והכול נחמד, רק שלא הצלחתי להעלות מתח ללוח, אני מנחש שיש משהו שאני מפספס, כי העליתי את המתח, אבל מתי שבדקתי בכל מיני תוכנות כמו CPU-Z, רואים שהמתח נשאר אותו הדבר.כמובן שלא בדקתי יציבות למערכת כי לא הצלחתי להעלות מתחים, אבל מישהו יכול לתת לי הסברים על התפריט של האוברקלוק שיש לי בביוס בלוח ?אני לא מבין "להעלות מתח ללוח"? למה התכוונת?אם תעלה תמונה של תפריט ה OC בלוח שלך אולי נוכל לעזור.
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים מחבר אתה צודק, טעות שלי ... התכוונתי לרשום להעלות מתח למעבד ולא ללוח. הנה הביוס שיש לי:
פורסם 2008 בפברואר 517 שנים המתח למעבד שלך ניקבע ב CPU VOLTAGE CONTROL.כמובן שיש לשנות את SYSTEM VOLTGE CONTROL ל MANUAL ע"מ לבצע את השינוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.