עבור לתוכן

שאלות לגבי אוברקלוק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, הנה המפרט:

Intel Q6600 SLACR G0

Tuniq Tower 120mm

Gigabyte X38-DS5

2GB Corsair XMS2 Extreme 4-4-4-12 800mhz

XFX GeForce 8800GTS 512mb AlphaDog Edition

WD 320GB AAKS

CoolerMaster CM-690

Thermaltake Thoughpower 500w QFan

את האוברקלוק למערכת עשיתי דרך הביוס ולא דרך easy tune 5.

עכשיו הבאתי את המעבד ל3.5 ג'יגה בקלות, ממש בקלות, לזיכרונות הייתי צריך לתת 2.1v בשביל לנצל אותם ב4-4-4-12.

עכשיו הכול טוב והכול נחמד, רק שלא הצלחתי להעלות מתח ללוח, אני מנחש שיש משהו שאני מפספס, כי העליתי את המתח, אבל מתי שבדקתי בכל מיני תוכנות כמו CPU-Z, רואים שהמתח נשאר אותו הדבר.

כמובן שלא בדקתי יציבות למערכת כי לא הצלחתי להעלות מתחים, אבל מישהו יכול לתת לי הסברים על התפריט של האוברקלוק שיש לי בביוס בלוח ?

במדריך שהגיע איתו לא נאמר יותר מדי דברים שימושיים, ומחיפוש באינטרנט גם לא מצאתי יותר מדי דברים מועילים.

שיחקתי עם האופציות שלו קצת, ובאיזשהו שלב המערכת עשתה אתחול והלוח רשם לי "restoring bios".

זה לא שאני מפחד להרוס משהו, כי אי אפשר להרוס את הלוח אם הזה (אלא אם אתה ממש מפגר), אבל אני אשמח לקצת הסברים על הפיצ'רים שלו באוברקלוק ...

פורסם
  • מחבר

באמפ

פורסם

עכשיו הכול טוב והכול נחמד, רק שלא הצלחתי להעלות מתח ללוח, אני מנחש שיש משהו שאני מפספס, כי העליתי את המתח, אבל מתי שבדקתי בכל מיני תוכנות כמו CPU-Z, רואים שהמתח נשאר אותו הדבר.

כמובן שלא בדקתי יציבות למערכת כי לא הצלחתי להעלות מתחים, אבל מישהו יכול לתת לי הסברים על התפריט של האוברקלוק שיש לי בביוס בלוח ?

אני לא מבין "להעלות מתח ללוח"? למה התכוונת?

אם תעלה תמונה של תפריט ה OC בלוח שלך אולי נוכל לעזור.

פורסם
  • מחבר

אתה צודק, טעות שלי ... התכוונתי לרשום להעלות מתח למעבד ולא ללוח.

הנה הביוס שיש לי:

bios2.jpg

bios3.jpg

פורסם

המתח למעבד שלך ניקבע ב CPU VOLTAGE CONTROL.

כמובן שיש לשנות את SYSTEM VOLTGE CONTROL ל MANUAL ע"מ לבצע את השינוי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים