פורסם 2008 בפברואר 317 שנים עוזב אותך מועיל, אני לא מוצא את זה אפשרי הדרך הכי אפקטיבית לנקות את הלשון החניכיים וכל השאר זה באמצעות מי פה אני ממליץ על Oxyfresh, מומלץ על ידי רופאי השיניים! (חח רציני, הרופא שלי המליץ וזה אחלה של דבר, גם המשחה)
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים תחתוך את הלשון יוריד לך את כל הריח הרע מהפה (וגם יגרום לך להפסיק לדבר הרבה)
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים לא לימדו אותך לצחצח שיניים כמו שצריך? : למה בגלל שאני הולך לרופא שיניים? :s05: זה היה האורטודנט שלי לצורך הענין. ובנוסף אני זכאי לניקוי אבן כל שנה אז למה לא לנצל את זה
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים ;D ;D ;D ;D ;D גדול מהחיים...איזה תגובות.... :yelclap: ולנושא הלשון..אז ככה בתור אחד שפדנט בנושא..בדרך כלל לשון יבשה תיהיה בבוקר.קיימות מברשות עם רפידת גומי לניקוי הלשון ממש כמו ציחצוח שיניים זה אותו דבר כמו ציחצוח אלה שאתה חייב לעמוד מול המראה ו"לגרף" את הלשון איזה 5 דקות כמה פעמים ביום כדי שתיהיה וורודה ונקיה. אם אתה ממש רוצה יש מברשות מיוחדות עם רפידות עבות בסופר פארם.
פורסם 2008 בפברואר 417 שנים ממה שקראתי מידי פעם ריח רע בפה נובע מבקטריות המצבטרות על הלשון, ניתן "לגרף" (כמו שאמר הבחור מעליי) את הלשון וזה אמור לפתור את בעיית הריח מהפה במידה והמקור הוא מהלשון.רק במהלך הגריפה תשתדל שלא להקיא, כי נוצר לחץ על החלק האחורי של הלשון שיוצר פעולה כלשהי שגורמת תחושת הקאה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.