פורסם 2008 בפברואר 317 שנים שלום,ראיתי בסופר מברשות שיניים עם בד בצד השני של המברשת שכתוב שהוא ל ניקוי הלשון ובנוסף רשום שהלשון הוא המקום עם הכי הרבה חיידקים.האם זה נכון?,האם לקנות מברשת כזאת?.תודה
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים סתכל, אם הלשון שלך לבנבנה על הבוקר או כשאכלתה משו לפני השינה אז אפשר לצחצח עם זה. ככה אני לא רואה עניין בזה
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים דווקא לפי מה שאני יודע, לבן על הלשון מסמל מחלה כלשהי, או לפחות פעילות פזיולוגית לא תקינה.
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים חובה? לא.זה גם לא חובה בכלל לצחצח שיניים. האם זה יעיל? כן, במידה מסויימתכל המברשות המיחדות זה שטות. אפשר לצחצח עם המברשת הרגילה.להגיד שזה בגלל "שהלשון היא המקום עם הכי הרבה חיידקים בגוף" ובגלל זה צריך לצחצח אותה, זה שטות.גם במעיים יש מלא חיידים. אז מה, צריך לצחצח אותם?ריח רע בפה ממש לא בהכרח מגיע מהלשון.בקיצר, אם בא לך, תצחצח שיניים. וגם אם לא בא לך, תפסיק לשאול שאלות מפגרות.
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים לא זאת לא זאת שאלה שאתה מצפה מילד בן 11 לשאול לא ממשהו שאמור להיות בן 17-18 אתה שואל שאלות מאוד מטומטמות לגילך אז תפסיק
פורסם 2008 בפברואר 317 שנים עם כול הכבוד מגיעה לך אזהרה.בטוח שאתה בן 18 ולא 6?הגיינה אישית MAN...אני לא מצחצח את הלשון כי אני לא מוצא את זה מועיל..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.