עבור לתוכן

בעיית וירוס קשה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי בעייה - אני משתמשת בתוכנת Symantec Anti Virus. התוכנה מודיעה לי כל הזמן שיש לי וירוס במערכת - W32.HLLW.Lovegate .G@mm, אבל מעבר ל"בידוד" הוירוס על מנת שלא יתפשט לאחרים התוכנה מודיעה לי כי אין באפשרותה למחוק את הוירוס. נכנסתי לאתר החברה והורדתי תוכנה שנקראת FixGate שאמורה לטפל ספציפית בסוג זה של וירוסים. אולם בהרצת התוכנה היא מודיעה לי שאינה מוצאת שום וירוס כזה במערכת. כמו כן כשאני מריצה באופן יזום את ה-Anti virus הרגיל הוא מודיע לי שהוא לא מוצא שום וירוס במערכת, אבל כשהוא רץ ברקע אני מקבלת הודעות על הוירוס.

בנוסף באתר החברה מצאתי הוראות כיצד להיכנס ל-regedit ומה למחוק שם על מנת למחוק את הוירוס באופן ידני - אולם, שום קובץ של הוירוס לא קיים במקומות שנשלחתי אליהם.

מה עושים???? האם ייתכן כי זהו וירוס אחר ה"מחופש" לויורס הזה, לא ייתכן כי התוכנה התחרפנה מאחר וברגע שאני פותחת את ה-mail שלי, מתחילים להישלח ממני (באופן עצמאי) e-mails וידוע לי כי הוירוס עובר דרך mail כך שהוא קיים שם - בזה אין ספק אני רק לא מצליחה למצוא אותו!

דרך אגב - פירמטי את כל הדיסק הקשיח שלי וברגע שסיימתי להתקין הכל - קיבלתי שוב הודעה על הוירוס!

תודה מראש על העזרה,

הדר

:'(

פורסם

אני די עייף ואין לי הרבה מה להגיד לך חוץ מזה:

תיראי אם פירמטת והוא חזר אחרי שהתקנת הכל, סביר להניח שבאחד התוכנות או המסמכים שאת מתקינה נגועים בוירוס, אל תתקיני

תוכנות שהם לא מ"חברות גדולות" או סתם תוכנות קטנות שאת לא יודעת מה הם עושות...

לילה טוב

פורסם

תלכי שלב שלב,קודם מערכת הפעלה אחרי זה אנטי וירוס (תעדכני אותו )

ותתחילי להתקין דבר אחד כל פעם,ותנסי לגלות מה המקור של הווירוס

פורסם
  • מחבר

אז לפרמט אותו שוב ??????

פורסם
  • מחבר

אם אני יתקין WIN XP (לפי אתר חברת ה-antivirus - הויורס הספציפי הזה לא חי כ"כ טוב תחת חלונות XP), אתם חושבים שתיפתר הבעייה? :bash:

פורסם

תתקיני את xp היא תוכנה מעולה מומלץ דגם pro ומיד אחרי זה תתקיני את הנורטון אנטי וירוס.

ותורידי דחוף עידכון אחרון מהאינטרנט. עכשיו כל תוכנה שאת רוצה להתקין קודם כל לפני שאת מתקינה תריצי את נורטון אנטי ווירוס על התוכנה

שוב פעם לא להתקין שום תוכנה לפני שנורטון עשה סריקה לוודא שאין בה וירוס. לאחר שנורטון שלל וירוס אז את יכולה להתקין

הערה חשובה לתוכנה xp יש אפשרות של סיסטם ריסטור .

התחל -תוכניות -עזרים ==-כלי מערכת - סיסטם ריסטור .

תפעילי את הסיסטם ריסטור מיד אחרי שאת מתקינה את האנטי וירוס ושם יש לך אפשרות לעשות נקודת ריסטור תעשי נקודת ריסטור ותרשמי את השם שלך ו-1זה יזכיר לך איפו יש לך נקודת ריסטור ראשונה.

עכשיו את יכולה להמשיך מה שרשמתי למעלה.במקרה שיש לך וירוס למשל אז כנסי שוב לסיסטם ריסטור ושם תוכלי לחזור אחורה לנקודה שלפני שהווירוס נכנס.

מקווה שעזרתי 8)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה, אני בהחלט יתקין את ה-XP ויעשה את כל מה שאמרת.

הדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים