פורסם 2003 באפריל 1822 שנים אני מחפש את כל השירים האלו שמלווים את הפירסומות כמו השיר בפירסומת של TNT או ההוא מהפירסומת של FoXוגם ההוא מהפירסומת של בזק כל היפי נפש אל תקפצו עלי ותגידו שזה לא חוקי - אני לא רוצה להוריד , אני אסתפק רק בשמות של שירים שמופיעים בפירסומות וחוץ מזה יש שירים שעושים רק לפירסומות ( ג'ינגלים וכדו) אז אם משהו מכיר אתר או משהו בסגנון שמופיעים בו השמות או הג'ינגלים עצמם זה יעזור לי מאוד תודה מראש
פורסם 2003 באפריל 1922 שנים לא יודע אם יש אתר כזהאבל השיר מהפרסומת של בזק הוא Beatles - let it beבפרסומת עצמה השיר הוא חידוש שמישהי עשתה, את השם של מי שעשתה את החידוש אני לא יודע..
פורסם 2003 באפריל 1922 שנים בפרסומת עצמה השיר הוא חידוש שמישהי עשתה, את השם של מי שעשתה את החידוש אני לא יודע..המקור הרבה יותר יפה...
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים מחבר מה לגבי הפירסומת של TNTעם השיר ההוא של :sometimes i feel i have got to run away אן משהו כזה שיר נחמד מי הזמר ??מה שם השיר???
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים למקור (וההרבה הרבה יותר יפה לדעתי) קוראים:Soft Cell - Tainted Loveאני מניח שאם תחפש לפי השם הזה תמצא גם את החידוש הבעעעע שבפרסומת.
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים למקור (וההרבה הרבה יותר יפה לדעתי) קוראים:Soft Cell - Tainted Loveאני מניח שאם תחפש לפי השם הזה תמצא גם את החידוש הבעעעע שבפרסומת.ההביצוע של השיר הזה נעשה במיוחד לפרסומת והוא שילוב של הביצוע של מרלין מנסון לביצוע המקורי.
פורסם 2003 באפריל 2022 שנים TNT :Atrocity - Tainted LoveFOX :Audio Bullys - We Don't Careבזק , כמו שכבר אמרו :The Beatles - Let It Be
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.