עבור לתוכן

המלצה| מסך ממרדנית - עד 1700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

תעיינו פה:

http://www.mardanit.co.il/items_list.php?cat_id=85

מסך שמיועד למשחקים וסרטים בעיקר (ישמש כם כטלוויזיה)

חשבתי על ה-LG 22'' LWTQ נראה לי ממש משתלם..

פורסם

ה VX2235 של של Viewsonic מציג תמונה טובה יותר וזול מה LG.

פורסם
  • מחבר

ואללה?? אז למה תמיד כולם המליצו על ה-LG והסמסונג.. :kopfpatsch:

ועוד רציתי להזמין אותו חחח..

יש עוד הצעות אולי? :) או שכולם חושבים שה- ViewSonic הכי טוב?

פורסם

המבחר במרדנית קטן יחסית.

עדיין ה VS עדיף על ה LG, ואת זה אני אומר לך בתור אחד שעבד עם מספר רב של מסכי 22" ובדק את כולם בחודשיים באחרונים.

בכל מקרה ה LG והסאמסונג בכלל לא מומלצים ואני מציע להיתרחק מהם שכן יש חלופות טובות יותר בשוק ה 22".

פורסם

איזה מסך מציג תמונה טובה יותר - VX2235 או 221D של chimei?

פורסם

אם אסור לי לכתוב את זה אז שהמנהלים ימחקו בבקשה.

יש לי ניסיון של קניית מסך ממרדנית VP930 הם אמרו שנשאר אחרון, כשהגעתי המוכר ניסה למכור לי מסך משומש כנראה מתצוגה או משהו בטענה שהמסך חדש!

אך כשפתחתי את האריזה היו חסרים כבלים הקלקר היה שבור והמסך היה עם אבק. כמובן שהמוכר ניסה לומר שככה זה הגיע והמוצר חדש אך אני לא אקנה אצלם יותר בחיים כי שלא ינסו לעבוד עליי, אם משהו משומש או מתצוגה שיגידו שהוא מתצוגה... איך אפשר לסמוך עליהם אחרי מקרה כזה.

בסוף מצאתי את ה2006WCS ב1550.

פורסם
  • מחבר

WOW קשה להאמין.. מרדנית חברה עם שם.. לא מתאים לה למכור דברים משומשים :-\

פורסם

אם אסור לי לכתוב את זה אז שהמנהלים ימחקו בבקשה.

יש לי ניסיון של קניית מסך ממרדנית VP930 הם אמרו שנשאר אחרון, כשהגעתי המוכר ניסה למכור לי מסך משומש כנראה מתצוגה או משהו בטענה שהמסך חדש!

אך כשפתחתי את האריזה היו חסרים כבלים הקלקר היה שבור והמסך היה עם אבק. כמובן שהמוכר ניסה לומר שככה זה הגיע והמוצר חדש אך אני לא אקנה אצלם יותר בחיים כי שלא ינסו לעבוד עליי, אם משהו משומש או מתצוגה שיגידו שהוא מתצוגה... איך אפשר לסמוך עליהם אחרי מקרה כזה.

בסוף מצאתי את ה2006WCS ב1550.

זה יכול לקרות בכל חנות מחשבים, כדי לרכוש מוצר אתה צריך להגיע מוכן ועם ידע בתחום אחרת תמיד קיימים אנשים לא ישרים שיכנסו לך לכיס או במקרה שלך למכור מסך משומש.

פורסם
  • מחבר

ואם אני מזמין מ-TMS מסך עד 1700 ש"ח..

איזה כדאי? אין להם לא CHIMEI ולא VIEWSONIC ..

(מצטער על השאלות פשוט אני מהצפון ואלה החנויות היחידות שאני יכול לקנות מהם)

כנ"ל NOACOMP..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים