פורסם 2008 בפברואר 117 שנים לא יודע תמיד בחורף כשאני על המחשב אני סבבה אבל הידיים שלי קופאותגם לכם?כנ"ל , תבדוק אולי זה מהזעת יתר ,נראה לי שלי זה נובע מזה
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים אני מעריך את יצר המודינג שלך.. אבל זה מסוג הדברים שלא מומלץ "להכין"...הכפפות סתם יתחילו להפרם באזור החיתוך וחבל..יש לי זוג שהכנתי לפני שנה בערך, עדיין לא התחילו להיפרם, ככה שנראה לי שזה הלך בסדר.איפה בדיוק אתם משיגים כפפות במחירים כאלה??.5 שקל???10 שקל???את שלי קניתי ב 10 שקלים בעיר בהדר. בכל מקום שיש שוק וחנויות בגדים, תמצא את זה.
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים אם קר לך ביידים , כנראה שקר בחדר שלך , תחמם אותו עם משהו יהיה לך הרבה יותר נעים מאשר כפפות... כמו שאמרתי יש מפזר חום מזגן ועוד הרבה שיטות אחרות , בטוח יותר נוח מכפפות חצי ... או שתשים את היד בegges , זה יחמם אותה
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים אצלי הבעיה זה הרגליים אני יכול למות מחום אבל בכפות רגליים אני יהיה קפואאאאא
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים תשים את הידיים על המאורר/כרטיס מסךבזמנו היה לי פנטיום D שהגיע במנוחה ל92 מעלות. כשהיה לי קר, פשוט שמתי את הידיים על המארז.
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים אצלי הבעיה זה הרגליים אני יכול למות מחום אבל בכפות רגליים אני יהיה קפואאאאאבמיוחד בשבילךhttp://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3334599,00.html
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים ת'אמת? יש לי תמיד ידיים\רגליים קרות אם אני לא ב20 שכבות. אבל כבר התרגלתי וזה לא מפריע לי (זרימת דם חרא או משו כזה)
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים שחק במשחקי מולטי פעולה תאמין לי אחרי 10 דקות אתה מוצא את עצמך מסריח ומתפשט לקצר יותר...
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים מחבר או שתשים את היד בegges , זה יחמם אותה אחי מה אתה דפוק?? זה אחד הכואבים ולפעמים באמת אני מדליק מפזר חום אבל זה עושה קצת רעש וגם קצת מחניק
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים תקנה חתול, הם חיים בשביל לחמם לנו את הרגלייםאם יהיה לי חתול הדרך היחידה שבה הוא יחמם לי את הרגליים זה כי אני יבעט בו כל הזמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.