פורסם 2008 בפברואר 117 שנים אני מצוטט לא כולם שורדים ב"הישרדות" אני לא יכול לשרוד שם דקה אחת.זה מעצבן בטירוף.והכי מוזר זה חיקוי זול של התוכנית המצויינת של AXN - FEAR FACTORבתוכנית המקורית המתחרים צריכים לעשות דברים יותר זוועתים ויותר קשים בשביל לעבור לשלב הבא.פה הישראלים יותר מדי מפונקים.אני זוכר בפרק אחד של "מפעל הפחד" המתחרים היו צריכים לאכול עינים של פרות ולשתות קוקטייל מחיפושיות זבל.או לתלוש חוטים ממעיים של שור עם הפהכדי להגיע למפתח שישחרר את הבת זוג מבור מלא חיפושיות....הישרדות זה ממש תת של תת של תת רמה.עריכה : איפה יש החתולים הסמוראים???????אני שנים מחפש את הסדרה הקרועה הזו
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים 1.SURVIVOR היא ותיקה יותר מFEAR FACTOR כך שהיא לא החיקוי 2.FEAR FACTOR==מפעל הפחד
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים הפקה ברמה הנמוכה ביותר לא אכפת לי אם התכנית טובה או לא מה שמשנה זו האמינות שלה
פורסם 2008 בפברואר 117 שנים 1.SURVIVOR היא ותיקה יותר מFEAR FACTOR כך שהיא לא החיקוי 2.FEAR FACTOR==מפעל הפחד מפעל כותבים עם y בסוף.
פורסם 2008 בפברואר 217 שנים צוות ההפקה, הסבל והקוסמטיקאיות (כן, כן, הם מקבלים טיפולי הסרת שיער וכד' כל כמה ימים) ישנים במבנה קרוב ל"שורדים".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.