עבור לתוכן

איך ניתן לשלוט על המאוררים עם P35C-DS3R

Featured Replies

פורסם

ניסיתי עם SPEEDFAN ולאחר מאמצים רבים הצלחתי להשתלט על המאורר של המעבד ועל המאורר שמחובר ליציאה SYS_Fan2 אבל על המאורר המחובר לPWR-Fan לא הצלחתי.

כמו כן יש אפשרות שSPEEDFAN יזכור את המהירויות שהגדרתי לו וככה לא יהיה צורך כל פעם להגדיר מחדש?

פורסם

תגיד עודמעט אני קונה מחשב יחד אם הלוח אם כמו שלך יש לך איסיקיו כי יש לי כמהשאלות אליך יש לך איסי ?

פורסם
  • מחבר

תגיד עודמעט אני קונה מחשב יחד אם הלוח אם כמו שלך יש לך איסיקיו כי יש לי כמהשאלות אליך יש לך איסי ?

7820260

פורסם

ניסיתי עם SPEEDFAN ולאחר מאמצים רבים הצלחתי להשתלט על המאורר של המעבד ועל המאורר שמחובר ליציאה SYS_Fan2 אבל על המאורר המחובר לPWR-Fan לא הצלחתי.

כמו כן יש אפשרות שSPEEDFAN יזכור את המהירויות שהגדרתי לו וככה לא יהיה צורך כל פעם להגדיר מחדש?

בעזרת SPEEDFAN ניתן לשלוט רק על שקעי מאוורר של 4 PIN על לוח האם שאליו מחובר מאוורר בעל חוט 3 או 4 גידים.

שקעי מאוורר של 3 PIN על לוח האם ניתנים לניטור סל"ד בלבד, כאשר מחובר אליו מאוורר בעל חוט 3 גידים.

כל זאת עם הסתייגות אחת: מאווררים שלא רואים בביוס בסעיף PC HEALTH, לא ניתנים לניטור !

ניתן להגדיר ב SPEEDFAN מה שאתה רוצה.

אני ממליץ לך בחום לקרוא את קובץ ה HELP של התוכנה עם הוראות מדוייקות מה לעשות, כי יש תלות בין השלבים השונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים